Δύο ακόμη θετικά δείγματα από τους Ολυμπιακούς του 2012!

Δύο ακόμη θετικά δείγματα από τους Ολυμπιακούς του 2012!

bet365

Ο Τούρκος πυγμάχος, Αντέμ Κίλιτσι και η Ρωσίδα ποδηλάτισσα, Γεκατερίνα Γκνιντένκο βρέθηκαν θετικοί σε στεροειδή αναβολικά σε επανέλεγχο που έγινε στα δείγματα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.

Τα ονόματα των δύο αθλητών περιλαμβάνονται στα 23 που είχαν ανακοινωθεί την περασμένη εβδομάδα, με τους ελέγχους να επικεντρώνονται στους αθλητές που πρόκειται να λάβουν μέρος στους Αγώνες του Ρίο.

Ο Κίλιτσι είχε αποκλειστεί στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά στην κατηγορία μεσαίων βαρών και έχει ήδη ενημερωθεί για τον αποκλεισμό του.

Σε ότι αφορά στην Γκνιντένκο είχε αγωνιστεί σε σπριντ και κεϊρίν, χωρίς να πανηγυρίσει κάποια διάκριση.

Σύμφωνα με τη Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή τα 8 από τα 23 θετικά δείγματα που εντοπίστηκαν στον επανέλεγχο από τους Αγώνες του Λονδίνου ανήκουν σε Ρώσους αθλητές, όπως επίσης και τα 14 από τα 31 που εντοπίστηκαν σε επανέλεγχο από τους Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο.

Με τους Ρώσους αθλητές να βρίσκονται ξανά στο προσκήνιο με αφορμή θετικά δείγματα, η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου αναμένεται να συνεδριάσει στις 17 Ιουνίου προκειμένου να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει σε άρση του αποκλεισμού από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, της εθνικής ομάδας στίβου της χώρας.

 

Τελευταία Νέα