Στη Βουδαπέστη για την κούπα!

Στη Βουδαπέστη για την κούπα!

Στη Βουδαπέστη για την κούπα!

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την ανάδειξή του σε Πρωταθλητή Ευρώπης, ο Θρύλος επιστρέφει στον τόπο που πανηγύρισε την αναρρίχηση του στην κορυφή του ευρωπαϊκού πόλο.

 

Στόχος να επαναλάβει τον θρίαμβο που πραγματοποίησε το 2002 στη Βουδαπέστη κατακτώντας ξανά το ευρωπαϊκό. Οι Πειραιώτες που βρίσκονται ούτως ή άλλως στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία τους στις 4 καλύτερες ομάδες μετά την κατάληψη της 1ης θέσης του Α’ ομίλου, αναχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης με προορισμό την Ουγγαρία όπου θα διεξαχθεί το Final Six του Champions League.

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ξεκινάει την Πέμπτη (2/6) με τους δυο προημιτελικούς μεταξύ της Έγκερ και της Γιουγκ και της Ζόλνοκ με την Μπαρτσελονέτα. Ο Θρύλος που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Ευρώπης έχει προκριθεί απευθείας στον ημιτελικό  όπου θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή στις 20:00 τον νικητή του ζευγαριού Ζόλνοκ-Μπαρτσελονέτα με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (22:00).

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν θα είναι μόνη της στη Βουδαπέστη. Ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Μιχάλης Κουντούρης είναι επικεφαλής της αποστολής που αναχώρησε την Τετάρτη, ενώ δυναμικό παρών θα δώσει ο κόσμος του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει από την Ελλάδα αλλά και από άλλα μέρη της Ευρώπης.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final 6

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Έγκερ –Γιουγκ (19:00)

Ζόλνοκ- Μπαρτσελονέτα (20:30)

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

5º – 6º Ηττημένος 1ου προημιτελικού vs  Ηττημένος 2ου προημιτελικού (17:30)

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-  Ζόλνοκ/Μπαρτσελονέτα (19:00)

Προ Ρέκο- Έγκερ/Γιουγκ (20:30)

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016-05-19

Μικρός Τελικός -19:30:  Ηττημένος 1ου Loser  vs  Ηττημένος 2ου ημιτελικού

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ- 21:00 Νικητής 1ου ημιτελικού vs Νικητής 2ου ημιτελικού

Best of internet