Ανοίγει η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιππασίας

Gazzetta team
Ανοίγει η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιππασίας

bet365

Αρχίζει αύριο Πέμπτη, 2 Ιουνίου το Πρωτάθλημα Ιππασίας εις μνήμην Φρέντυ Σερπιέρη στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή, 5 Ιουνίου με την ανάδειξη των φετινών Πρωταθλητών Υπερπήδησης Εμποδίων και Ιππικής Δεξιοτεχνίας.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στο Φρέντυ Σερπιέρη, Επίτιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και Επίτιμο Α’ Αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας, που έφυγε από τη ζωή πριν από το Πάσχα. Η Ομοσπονδία θα τιμήσει τη μνήμη του την Κυριακή, 5 Ιουνίου το απόγευμα πριν από τις απονομές των Πρωταθλητών στην Υπερπήδηση Εμποδίων.

Αύριο στις 16.00 και την Πέμπτη στις 12.00 θα γίνουν οι κτηνιατρικοί έλεγχοι των 300 ίππων, που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα αντίστοιχα της υπερπήδησης εμποδίων και της ιππικής δεξιοτεχνίας. Το πρόγραμμα των εμποδίων αρχίζει την Πέμπτη στις 13.30 στο κεντρικό ολυμπιακό ιπποδρόμιο με χόρτο με την κατηγορία νέων ίππων, ενώ το ντρεσάζ την Παρασκευή στις 10.00 με το αγώνισμα Α6.

Περυσινοί πρωταθλητές εμποδίων είχαν αναδειχθεί στην Κατηγορία Ενηλίκων ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον Casimir de la Pomme, στην κατηγορία εφήβων ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με τον Quatuor des Bordes και στην κατηγορία παίδων η Arina Deldinova με τον Khan. Περυσινές πρωταθλήτριες ντρεσάζ ήταν στην κατηγορία ενηλίκων η Κέλλυ Σκλαβούνου με τον Quanderas, στην κατηγορία εφήβων η Νίνα Ισαβέλλα Ραβίνι με την Djonas Figaro και στην κατηγορία παίδων η Ελένη Ρέτσου με την Grace 316.

Η είσοδος στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ το Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις για την οικογένεια με εκπαιδευτικά άλογα και πόνι για τα παιδιά.

 

Τελευταία Νέα