Έπιασε και πάλι μπάρα ο Πύρρος μετά από 12 χρόνια (vid)

Έπιασε και πάλι μπάρα ο Πύρρος μετά από 12 χρόνια (vid)

Μετά από 12 χρόνια ο Πύρρος Δήμας έπιασε και πάλι μπάρα δίνοντας το παρών στους πρώτους αγώνες άρσης βαρών βετεράνων που διοργάνωσε ο Σπάρτακος Ιωαννίνων.

Έπιασε και πάλι μπάρα ο Πύρρος μετά από 12 χρόνια (vid)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες Βετεράνων που διοργάνωσε ο Σπάρτακος Ιωαννίνων στην μνήμη του μεγάλου προπονητή Γιώργου Οικονόμου. Οι φίλαθλοι της Αρσης Βαρών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλες δόξες του παρελθόντος του αθλήματος των δυνατών.
Την παράσταση «έκλεψε» ο τέσσερις Ολυμπιονίκης Πύρρος Δημας, ο οποίος μετά από 12 χρόνια και πιο συγκεκριμένα τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, έπιασε για πρώτη φορά μπάρα.
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που διεξήχθησαν οι αγώνες των Βετεράνων στην μνήμη του Γιώργου Οικονόμου. Η κίνηση του συλλόγου «Σπάρτακος Ιωαννίνων» είναι πάρα πολύ σημαντική, καθώς η Αρση Βαρών είναι μέρος της ζωής μας και είναι σημαντικό να δίνεις την ευκαιρία στους Βετεράνους να αγωνιστούν ξανά, αλλά και να τιμάς ανθρώπους που προσέφεραν πάρα πολλά στην Αρση Βαρών και γενικότερα στον αθλητισμό» δήλωσε με έμφαση ο Πύρρος Δήμας.

Πύρρος Δήμας - Επιστροφή στα πλατό στη μνήμη του Γιώργου Οικονόμου

Best of internet