Καμμένου: «Δίκαια πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, αξίζαμε σήμερα τη νίκη!»

Καμμένου: «Δίκαια πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, αξίζαμε σήμερα τη νίκη!»

bet365

H Aλεξία Καμμένου μίλησε στο gazzetta.gr για την απώλεια του τίτλου και το μέλλον το οποίο ατενίζει με αισιοδοξία!

«Η επιλογή να μην μιλήσω ζωντανά στην κάμερα της NOVA ήταν γιατί ήμουν εν βρασμώ ψυχής και στο παρελθόν, δηλώσεις με αντίστοιχη ψυχολογία μου έχουν στοιχίσει», τόνισε εμφανώς πιο ήρεμη η προπονήτρια της Βουλιαγμένης και πρόσθεσε:

«Έπειτα από τρία χρόνια αποχής από τη θέση της βασικής προπονήτριας, σκέφτηκα και αποφάσισα να επιστρέψω για να φτιάξω ομάδα, οι επιτυχίες της οποίας δεν θα εξαρτώνται από κανέναν εξωγενή παράγοντα. Είμαι περήφανη για τις αθλήτριες μου. Σήμερα επέλεξα να παίξω με δύο αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το 1999 (Μαυρωτά και Πρωτόπαππα) και δικαιώθηκα.

Με την απόσυρση της Ρουμπέση, έχουμε ένα τέλος εποχής για την Βουλιαγμένη και γι αυτό οι προσπάθειες μας επικεντρώνονται στο να χτίσουμε μία ομάδα, η οποία θα παίρνει πρωταθλήματα στην Ελλάδα και την Ευρώπη με δικά μας κορίτσια.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός άξιζε την κατάκτηση του πρωταθλήματος γιατί είναι πιο πλήρης ομάδα, με ξένες παίκτριες και ασύγκριτα πιο μεγάλο μπάτζετ, όμως δικαιούμασταν τη σημερινή νίκη. Το σφύριγμα εις βάρος της Τσουκαλά ήταν απαράδεκτο. Δεν πειράζει πεισμώνουμε και προχωράμε για μία μεγάλη προσπάθεια που μόλις τώρα ξεκινάει. Άλλωστε, έχει άλλη αξία να κατακτά δίκαια τους τίτλους. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και περήφανη από την προσπάθεια των κοριτσιών».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα