Οταν νόμος του Μέρφι εφαρμόζεται στον αγώνα του Φιλιππίδη...

Οταν νόμος του Μέρφι εφαρμόζεται στον αγώνα του Φιλιππίδη...

bet365

Το γεγονός ότι ο Κώστας Φιλιππίδης δεν έκανε στο Diamond League της Σανγκάης μία από τις εμφανίσεις που μας έχει συνηθίσει ήταν αποτέλεσμα πολλών αρνητικών συγκυριών.

Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής σταμάτησε τις προσπάθειες του στα 5.52μ. καταλαμβάνοντας την 7η θέση.

Στην κούραση του πολύωρου ταξιδιού και τους ανέμους που έπνεαν στη διάρκεια των αγώνων, ήρθαν να προστεθούν και μία σειρά ατυχιών, οι οποίες αν μη τι άλλο αποσυντόνισαν τον αθλητή του Δημήτρη Κυττέα.

Το σουρεάλ σκηνικό ξεκίνησε με ένα από τα αυτοκινητάκια των διοργανωτών, το οποίο πήρε πρωτοβουλία και έκοβε βόλτες στον αγωνιστικό χώρο ανεξέλεγκτο. Έτσι, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να το συλλάβουν με ένα δίχτυ, περίπου μισή ώρα αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα.

Στη συνέχεια ο Ρενό Λαβιλενί έχασε τη σειρά του (δεν τον φώναξαν οι διοργανωτές) με αποτέλεσμα, αυτή να παρεμβληθεί την ώρα που ετοιμαζόταν ο Φιλιππίδης. Όταν ο τελευταίος έκανε μία από τις προσπάθειες του ο πήχης έπεσε και τον χτύπησε στο μάτι, με τα επιπτώσεις να είναι εμφανείς στις φωτογραφίες.

Το ηθικό ωστόσο παραμένει ακμαίο και ο κορυφαίος Έλληνας επικοντιστής ετοιμάζεται για το επόμενο ταξίδι του στη Γερμανία.

 

Τελευταία Νέα