Eκτός Ρώμης ο Φέντερερ, αμφίβολος για Ρολάν Γκαρός! (gTV)

Eκτός Ρώμης ο Φέντερερ, αμφίβολος για Ρολάν Γκαρός! (gTV)

bet365

Ο Ρότζερ Φέντερερ έπεσε θύμα έκπληξης από τον Ντομινίκ Τιέμ, ο οποίος με νίκη 7-6 (2), 6-4, επί του Ελβετού πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Internazionali BNL d' Italia, που διεξάγεται στη Ρώμη.

Ο 22χρονος Αυστριακός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο αντίπαλος του δεν ήταν σε καλή μέρα και έφτασε σε μία σημαντική νίκη, την πρώτη στη δεύτερη συνάντηση του με τον Φέντερερ.

Από την άλλη ο Φέντερερ, δεν έμελλε ούτε στην 16η παρουσία του στην διοργάνωση να φτάσει στο πολυπόθητο τρόπαιο (το μοναδικό μαζί με εκείνο του Μόντε Κάρλο που λείπουν από τη συλλογή του), παρότι μετρά 4 παρουσίες στον τελικό.

Περισσότερο όμως από τον αποκλεισμό του 34χρονου τενίστας προκάλεσαν οι δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου: «Αν στο Παρίσι νιώθω όπως ένιωθα αυτή την εβδομάδα στη Ρώμη, δε θα αγωνιστώ. Αυτό το τουρνουά ήταν μια δοκιμή, για να πάρω πληροφορίες σχετικά με το σώμα μου. Δε με ενδιέφεραν τόσο τα αποτελέσματα. Ήθελα απλά να βγω εκεί έξω και να δω που βρίσκομαι, τι μπορώ να κάνω. Ελπίζω οι φίλαθλοι να με καταλαβαίνουν».

Θυμίζουμε ότι ο Βασιλιάς έπειτα από τον αποκλεισμό του στο Μόντε Κάρλο, ταξίδεψε στη Μαδρίτη, όπου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενημέρωσε ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί λόγω των ενοχλήσεων στην πλάτη.

 

Τελευταία Νέα