Στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο η Πλατανιώτη

Gazzetta team
Στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο η Πλατανιώτη

bet365

Την άνετη πρόκρισή της στον τελικό του Σόλο ελεύθερου προγράμματος εξασφάλισε η Ευαγγελία Πλατανιώτη, μετά την ολοκλήρωση του προκριματικού του αγωνισμάτος, με το οποίο άνοιξε ο χορός της δράσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στο Λονδίνο.

Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια εκτέλεσε όμορφα το πρόγραμμά της και βαθμολογήθηκε από τους κριτές με 88,0000, για να καταταγεί τελικά 5η σε σύνολο 20 αθλητριών. Πρώτη στον προκριματικό ήταν η Ρωσίδα Ναταλία Ιστσένκο, που συγκέντρωσε 95,9667 βαθμούς, δεύτερη η Ουκρανή Άννα Βολοσύνα με 92,8000 και τρίτη η Ιταλίδα Λίντα Τσερούτι με 90,1000.

Ο τελικός του αγωνίσματος είναι προγραμματισμένος για αύριο το απόγευμα, στις 18:30 ενώ σήμερα το απόγευμα, την ίδια ώρα, στη μάχη του Ευρωπαϊκού ρίχνεται η Εθνική μας ομάδα, στο Ομαδικό Τεχνικό, αποτελούμενη από τις Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Ευαγγελία Κουτίδη, Ευαγγελία Παπάζογλου, Σοφία Σαραντίδη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Βασιλική Κοφίδη, Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

 

Τελευταία Νέα