Δεν τα κατάφεραν οι παλαιστές της ελληνορωμαϊκής (vids)

Gazzetta team
Δεν τα κατάφεραν οι παλαιστές της ελληνορωμαϊκής (vids)

bet365

Ο Γιώργος Koυτσιούμπας πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς την πρώτη ημέρα του προολυμπιακού τουρνουά της Κωνσταντινούπολης, παρότι ουδείς κατάφερε να πλησιάσει την πρόκριση.

Το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο εξασφαλίζουν οι δύο φιναλίστ στην κάθε κατηγορία.

Στα -59 κ. ελληνορωμαϊκής ο Απόστολος Mανουηλίδης ηττήθηκε με 3-0 από τον Γερμανό Έρικ Βάις και αποκλείστηκε στη φάση των «16».

Στα -66 κ. ο Βλαδίμηρος Ματιάς νίκησε με πτώση 8-2 τον ​Χέφριν Μπεντίο Μεχία Σαμπούλα από την Ονδούρα στα προκριματικά, ενώ στην συνέχεια ηττήθηκε 9-4 από τον Αμερικανό Ρίτσαρντ Ραβέλ Πέρκινς.

O Γιώργος Πρεβολαράκης ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα των προκριματικών της κατηγορίας των -75κ. από τον Τσέχο Ολντριτς Βάργκα με 5-0 και αποκλείστηκε.

Στην κατηγορία των -85 κ. ο Δημήτρης Τσεκερίδης ξεκίνησε νικηφόρα στους «16» επί του Νορβηγού Γιον Φρέντρικ Ισάκσεν με 7-1 για να ηττηθεί στα προημιτελικά από τον Καζάκο Ντανιάλ Καλίγεφ με 10-7.

Ο Γιώργος Κουτσιούμπας στα -98 κιλά νίκησε στους «16» τον Μπεκσουλτάν Μακχμούντοφ από τον Κιργιστάν με πτώση 4-6 και ηττήθηκε στα προημιτελικά από τον Τούρκο Τσενκ Ιλντέμ με 3-0, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Η πορεία του αντιπάλου του έδωσε το δικαίωμα στη δεύτερη ευκαιρία στο Έλληνα παλαιστή, ο οποίος στα ρεπεσάζ αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω τραυματισμού, παραχωρώντας τη νίκη στον Ουζμπέκο Αμπρορμπέκ Μαμασόλιεφ.

Τέλος, στα -130κ. ο Ξενοφών Κουτσιούμπας ηττήθηκε από τον Γεωργιανό Γιακόμπι Κατζάια με 8-0 με τεχνική πτώση.

 

Τελευταία Νέα