Παυλίδης: «Το ατσάλι όσο το χτυπάς τόσο πιο σκληρό γίνεται»

Παυλίδης: «Το ατσάλι όσο το χτυπάς τόσο πιο σκληρό γίνεται»

Παυλίδης: «Το ατσάλι όσο το χτυπάς τόσο πιο σκληρό γίνεται»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, τόνισε ότι οι μεγάλες ομάδες φαίνονται έπειτα από τις ήττες, αναφερόμενος στο χαμένο ημιτελικό της Euroleague απέναντι στην ουγγρική Ουίπεστ.

Ο τεχνικός των ερυρθολεύκων έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Ο χαρακτήρας μιας ομάδας φαίνεται μετά από ήττες σαν τη σημερινή. Αυτή η ομάδα έχει δείξει στο παρελθόν και είναι υποχρεωμένη να το κάνει και στο μέλλον, ότι έχει χαρακτήρα και μέταλλο πρωταθλήτριας.
Δεν είμαστε ομάδα μόνο στις νίκες και στα πανηγύρια, αλλά κυρίως σε ήττες σκληρές που πονάνε και δοκιμάζουν τη συνοχή της ομάδας.
Και για όσους βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα να ξέρουν πως αυτό δεν είναι το τέλος, παρά μόνο η αρχή για αυτή την ομάδα και τις αθλήτριες που την απαρτίζουν 
ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΟΣΟ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ»

 

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε από την πλευρά της: «Ήταν ένα παιχνίδι που στα 3 οκτάλεπτα ελέγχαμε το ρυθμό και πήγαινε όπως θέλαμε. Δυστυχώς στο τέταρτο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και δεχτήκαμε κάποια γρήγορα γκολ. Σίγουρα όλο αυτό μας αφήνει μια μεγάλη πικρία.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ο στόχος μας για το πρωτάθλημα είναι μπροστά μας.Η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα και να σηκώσουμε πάλι το κεφάλι. Θέλω ευχαριστήσω  τη διοίκηση που μας στήριζε και μας στηρίζει για να είμαστε σταθερά στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνει η Ελλάδα κ ο Ελληνικός αθλητισμός. Ολυμπιακός στα εύκολα Θρύλος στα δύσκολα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και τα παιδιά που ήρθαν στο Σαμπαντέλ και ήταν δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια».

Best of internet