Απόσυρση ΜακΓκρέγκορ και απάντηση Ντίαζ! (pics)

Gazzetta team
Απόσυρση ΜακΓκρέγκορ και απάντηση Ντίαζ! (pics)

bet365

Πριν από λίγη ώρα ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ανακοίνωσε ξαφνικά μέσα από τα social media την απόσυρσή του, με την κίνηση του να προκαλεί μεγάλη έκπληξη, αλλά και πολλά ερωτηματικά αναφορικά με το κατά πόσον σοβαρολογεί ή όχι ο Ιρλανδός. Η απάντηση του Ντίαζ.

Με μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Ιρλανδός πρωταθλητής του ΜΜΑ, Kόνορ ΜακΓκρέγκορ, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση ξαφνικά, προκαλώντας τεράστια έκπληξη, αλλά και πολλά ερωτηματικά, καθώς πολλοί θεωρούν πως ο Ιρλανδός αστειεύεται, επιδιώκοντας να τραβήξει την προσοχή των μέσων.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως τον Ιούλιο είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς ανάμεσα σε Ντίαζ και ΜακΓκρέγκορ για τον τίτλο του UFC.

Ανεξάρτητα από τις πραγματικές προθέσεις του Ιρλανδού, η είδηση έχει προκαλέσει αμέτρητα σχόλια, καθώς και την απάντηση του Νέιτ Ντίαζ να έρχεταια άμεσα, με τον Αμερικανό να απαντά πως αποσύρεται και αυτός από την ενεργό δράση. «Νομίζω πως καπου εδώ η δουλεία μου ολοκληρώθηκε. Αποσύρομαι και εγώ».

 

Τελευταία Νέα