Οικογενειακή υπόθεση το βάθρο για τα αδέλφια Κορακάκη

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Οικογενειακή υπόθεση το βάθρο για τα αδέλφια Κορακάκη

bet365

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αεροβόλων όπλων, που διεξήχθη στο σκοπευτήριο του Βύρωνα ανέβηκαν τα αδέλφια Κορακάκη, Άννα και Διονύσης.

Η κορυφαία Ελληνίδα σκοπεύτρια κατέκτησε την πρώτη θέση στο αεροβόλο πιστόλι στην κατηγορία γυναικών με επίδοση 377/400, επίδοση κατώτερη των προσδοκιών της, αποτέλεσμα ωστόσο του φωτισμού στο σκοπευτήριο.

Από την πλευρά του ο Διονύσης ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο αεροβόλο πιστόλι εφήβων με επίδοση 551/600.

Ο πατέρας και προπονητής των δύο αθλητών, Τάσος σχολίασε: «Ο Διονύσης τελειώνει φέτος το σχολείο και έχει επικεντρωθεί στις Πανελλαδικές εξετάσεις, επομένως είναι εντελώς απροπόνητος, ωστόσο κατάφερε και τα πήγε πολύ καλά.

Η Άννα, παρότι ήταν σε άριστη κατάσταση δεν μπόρεσε να κάνει μία καλή επίδοση. Ο λόγος είναι ότι άλλαξε ο φωτισμός στο σκοπευτήριο και δεν καθάριζε καλά τα σκοπευτικά.

Την Τρίτη αναχωρούμε για το Ρίο, και το test event, και δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της. Είναι καλά προπονημένη και έχει καλή ψυχολογία, γιατί μπαίνει στους τελικούς των μεγάλων διοργανώσεων και αυτό θα είναι το ζητούμενο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Σημειώνεται ότι η ομάδα της Κατερίνης κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στο αεροβόλο τουφέκι γυναικών με επίδοση 1.232/1.308.

 

Τελευταία Νέα