Tζόκοβιτς: «Δεν έχω εμμονή με το Ρολάν Γκαρός»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Tζόκοβιτς: «Δεν έχω εμμονή με το Ρολάν Γκαρός»

bet365

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν κάθετος με τον όρο εμμονή που χρησιμοποίησαν κάποιοι για να αποδώσουν την επιθυμία του να σηκώσει το μόνο γκραν σλαμ που λείπει από τη συλλογή του, αυτό του Παρισιού.

O No 1 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος προετοιμάζεται προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Μόντε Κάρλο ξεκαθάρισε με συνέντευξη του στο Sky Sports: «Δεν μου αρέσει η λέξη εμμονή, γιατί δεν γεννάται από τα σωστά αισθήματα. Όμως, οπωσδήποτε το γεγονός ότι είναι το μόνο γκραν σλαμ που δεν έχω κερδίσει μου δίνει επιπλέον κίνητρο για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό φέτος».

Ο Τζόκοβιτς έχει στο παλαμαρέ του 11 τίτλους γκραν σλαμ, και φυσικά είναι το απόλυτο φαβορί για να διατηρήσει τα σκήπτρα του στο πριγκιπάτο, προσθέτοντας τον 28ο τίτλο Μasters καριέρας, αυξάνοντας τη διαφορά από τον δεύτερο Ναδάλ.

«Από τη μία πλευρά, έχω εκπλαγεί ευχάριστα με τον εαυτό μου με όσα έχω καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια. Όμως από την άλλη πλευρά πάντα περιμένω περισσότερα από μένα σε αυτό το επίπεδο. Καθένας φτάνει στο απόγειο του σε διαφορετικές περιόδου της καριέρας του και για μένα είναι τώρα», πρόσθεσε ο Τζόκοβιτς.

Σε ότι αφορά στην κλήρωση ο Τζόκοβιτς και Φέντερερ βρίσκονται από την ίδια πλευρά του ταμπλό στο Μόντε Κάρλο, με τον πρώτο να περνά απευθείας στο δεύτερο γύρο, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος είτε με τον Τσέχο Βέσελι είτε με τον Ρώσο Γκαμπασβίλι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα