Ακόμη τρεις προκρίσεις στην Στοκχόλμη

Gazzetta team
Ακόμη τρεις προκρίσεις στην Στοκχόλμη

bet365

Νόρα Δράκου, Στέφανος Δημητριάδης και Απόστολος Χρήστου εξασφάλισαν ακόμη τρεις προκρίσεις στους τελικούς του Σουηδικό Όπεν, που διεξάγεται στην Στοκχόλμη.

Η Νόρα Δράκου στα 50μ. Ελεύθερο τερμάτισε πρώτη στη 13η προκριματική σειρά με χρόνο 25.37, που ήταν η τρίτη καλύτερη επίδοση μεταξύ όλων των αθλητριών.

Η Eλληνίδα πρωταθλήτρια που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα στο συγκεκριμένο αγώνισμα, θα έχει την ευκαιρία να πετύχει μια πολύ καλή επίδοση στον απογευματινό τελικό κόντρα στη Σάρα Σέστρεμ από τη Σουηδία που με χρόνο 24.86 πέτυχε την καλύτερη επίδοση των προκριματικών.

Την πρόκριση στον τελικό των 200μ. Πεταλούδα με την 6η καλύτερη επίδοση πήρε και ο Στέφανος Δημητριάδης. Ο αθλητής του Ολυμπιακού ήταν δεύτερος στην 6η προκριματική σειρά πίσω από το Σουηδό Γιάσπερ Μπιορκ. Την καλύτερη επίδοση στους πρωινούς αγώνες πέτυχε ο Εβγκένι Κοπτέλοφ από τη Ρωσία.

Η τρίτη είσοδος σε τελικό, ήρθε στα 100μ. Ύπτιο ανδρών από τον Απόστολο Χρήστου. Ο νεαρός πολλά υποσχόμενος αθλητής του Ολυμπιακού κατάφερε να περάσει με την 3η καλύτερη επίδοση (55.92) και στον απογευματινό τελικό θα προσπαθήσει να πετύχει μια ακόμη καλύτερη επίδοση.

Υπενθυμίζεται πως στο συγκεκριμένο αγώνισμα, όπως και στα 200μ. Ύπτιο έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στα 100μ. Ελεύθερο των ανδρών κανείς από τους τρεις Έλληνες αθλητές δεν κατάφερε να μπει στο μεγάλο τελικό, ενώ όλοι θα συμμετέχουν στον τελικό Β. Την καλύτερη επίδοση σημείωσε ο Οδυσσέας Μελαδίνης, με 50.33.

Ο αθλητής του Πανσερραϊκού έμεινε εκτός νυμφώνος για μόλις 3 εκατοστά του δευτερολέπτου. Ο Απόστολος Χρήστου και ο Ανδρέας Βαζαίος πέτυχαν τη 14η και 15η επίδοση με χρόνους 50.73 και 50.90 αντίστοιχα.

Οι αγώνες συνεχίζονται το απόγευμα με τους τελικούς των αγωνισμάτων, ενώ ολοκληρώνονται αύριο με τα προκριματικά και τα τελικά των 8 τελευταίων αγωνισμάτων.

 

Τελευταία Νέα