Στην 3η θέση της γενικής ο Αντωνιάδης

Gazzetta team
Στην 3η θέση της γενικής ο Αντωνιάδης

bet365

Ο Δημήτρης Αντωνιάδης φιγουράρει στην 3η θέση της γενικής κατάταξης, μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου σκέλους του Salcano MTB που διεξάγεται από στο Νόβι Σταντ της Σερβίας.

Μάλιστα ο Έλληνας πρωταθλητής της ορεινής ποδηλασίας έχει τον ίδιο χρόνο με τον δεύτερο της γενικής.

«Σήμερα θα δοθεί η τελική μάχη στο σιρκουί», δήλωσε ο Δημήτρης Αντωνιάδης, ενώ ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Κατσέλης που βρίσκεται μαζί του στην Σερβία είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα εμφάνιση του Δημήτρη.

Σήμερα Κυριακή, τελευταία μέρα της διοργάνωσης θα επιτεθούμε προσπαθώντας να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση και γιατί όχι και την πρώτη. Ο Αντωνιάδης δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, όπως ήταν και την περασμένη εβδομάδα, στην Τουρκία όπου πήρε το χρυσό».

Ο Αντωνιάδης συνεχίζει λοιπόν την προσπάθειά του να συγκεντρώσει πολύτιμους βαθμούς για την Ολυμπιακή πρόκριση, σε έναν αγώνα κατηγορίας S1 που ο νικητής παίρνει 120 βαθμούς.

Η κατάταξη μετά από 2 ετάπ: 1. Andreassen Simon (Δανία), 2. Gembauer Alex (Αυστρία) 00:39, 3. Αντωνιάδης Δημήτρης (Ελλάδα) 00:39, 4. Ivanov Timofei (Ρωσία) 00:42.

 

Τελευταία Νέα