Παπαχρήστου: «Το ήξερα, αρκεί να έκανα αυτό που μπορούσα»

Gazzetta team
Παπαχρήστου: «Το ήξερα, αρκεί να έκανα αυτό που μπορούσα»

bet365

Με τα χαμόγελα ζωγραφισμένα στα χείλη όλων, έφτασαν από την Αμερική οι αθλητές και αθλήτριες της Ελληνικής αποστολής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Σίγουρη για το μετάλλιο αν έκανε αυτό που μπορούσε δήλωσε η Βούλα Παπαχρήστου.

Με ένα μετάλλιο (η Κατερίνα Στεφανίδη που πήρε το άλλο έμεινε Αμερική όπου ζει και προπονείται) στις αποσκευές της έφτασε σήμερα Αθήνα η αποστολή της Ελληνικής ομάδας στίβου στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη στο Πόρτλαντ.

Στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν την αποστολή βρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας, Γιάννης Σταματόπουλος, όπως φυσικά και συγγενείς και φίλοι των πρωταθλητών μας.

Στην Αθήνα έφτασαν οι κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου Βούλα Παπαχρήστου, οι Νικόλ Κυριακοπούλου και Κώστας Φιλιππίδης που κατέλαβαν την 6η θέση στο επί κοντώ και ο Κώστας Δουβαλίδης που δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 100 μέτρων με εμπόδια. Η Κατερίνα Στεφανίδη όπως αναφέραμε έμεινε Αμερική, ενώ ο Κώστας Μπανιώτης ταξίδεψε απευθείας για Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους οι αθλητές μας ανέφεραν:

Παπαχρήστου

«Παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε στη διάρκεια της προετοιμασίας μας, καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας και να σημειώσουμε μια σπουδαία διάκριση. Πριν από τον αγώνα, ήξερα πως μπορώ να διεκδικήσω ένα μετάλλιο, αρκεί να έκανα αυτό που μπορούσα. Όταν έκανα το δεύτερο άλμα ήξερα πως ήμουν στα μετάλλια.

Θέλω να αφιερώσω την επιτυχία στην οικογένεια μου, τον προπονητή μου και σε όσους με έχουν στηρίξει».

Κυριακοπούλου

«Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο κλειστός δεν πήγε όπως θα ήθελα. Αυτό με κάνει ακόμη πιο δυνατή και έτοιμη να δουλέψω ακόμη περισσότερο για τους αγώνες του ανοιχτού. Ένα προσωπικό πρόβλημα και άλλοι παράγοντες δεν μου επέτρεψαν να κάνω τον αγώνα μου, όπως θα ήθελα».

Φιλιππίδης

«Έμεινα μακριά από τους στόχους μου σε αυτή τη διοργάνωση. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και πολλές υποχρεώσεις το καλοκαίρι, στις οποίες θα διεκδικήσω το καλύτερο δυνατό», τόνισε ο έκτος παγκόσμιος πρωταθλητής στις ΗΠΑ.

Δουβαλίδης

«Σίγουρα, θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερη κούρσα στον ημιτελικό. Με επηρέασε το γεγονός ότι δέχτηκα προειδοποίηση στην εκκίνηση».

 

Τελευταία Νέα