Τέλειωσε την Γουίλιαμς η Αζαρένκα (gTV)

Τέλειωσε την Γουίλιαμς η Αζαρένκα (gTV)

bet365

Η Βικτόρια Αζαρένκα νίκησε στην έδρας της την Σερένα Γουίλιαμς με 6-4, 6-4 παρουσία 16.000 συμπατριωτών της και πανηγύρισε τον τίτλο του Indian Wells.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η Λευκορωσίδα έκαμψε για πρώτη φορά την Αμερικανίδα μετά τον Αύγουστο του 2013, ενώ αυτή ήταν η 4η νίκη της σε 21 αναμετρήσεις!

H 26χρονη ήταν καταιγιστική, καταφέροντας να προηγηθεί με 5-1 στο δεύτερο σετ και να πανηγυρίσει για δεύτερο φορά στην καριέρα της τον τίτλο BNP Paribas Open, μετά το 2012.

Εμφανώς εκνευρισμένη η Γουίλιαμς δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό στο παιχνίδι της, με αποτέλεσμα να την πληρώσει η ρακέτα της, την οποία έσπασε και δέχτηκε παρατήρηση από τη διαιτητή του αγώνα, Μαρίγια Τσίτσακ. Η θερμοκέφαλη Αμερικανίδα, δεν σωφρονίστηκε, χτυπώντας τη ρακέτα ξανά μπροστά από την καρέκλα της Κροάτισσας, η οποία την «κέρασε» code violation, το οποίο σημαίνει ότι της αφαιρέθηκε πόντος, με το επόμενο γκέιμ να ξεκινά 3-0, 15-0 υπέρ της Αζαρένκα.

Παρότι η τελευταία πήρε προβάδισμα 5-1, η Γουίλιαμς δεν τα παράτησε φέρνοντας το ματς στο 5-4 και φτάνοντας μία ανάσα από την ισοφάριση, όμως η Αζαρένκα έπειτα από 1 ώρα και 28 λεπτά κατέκτησε τη νίκη.

 

Τελευταία Νέα