ΠΑΟΚ - Υδραϊκός 8-9

ΠΑΟΚ - Υδραϊκός 8-9

bet365

Ο Υδραϊκός άλωσε το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο με απίστευτο τρόπο επικρατώντας 9-8 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών και πέρασε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρωτά (που δεν ήταν και πάλι στον πάγκο λόγω της τιμωρίας του) πέτυχε μια εξέχουσας σημασίας κάνοντας την ανατροπή με απίστευτο τρόπο.

Σε συνδυασμό δε, με την ήττα του Εθνικού από τη Χίο πέρασε στην 4η θέση ισόβαθμος με τον «Αυτοκράτορα».

Ο Υδραϊκός ξεκίνησε καλύτερα, αλλά Δικέφαλος του Βορρά πήρε προβάδισμα στη συνέχεια και το κρατούσε, με 8-7, λίγα λεπτά πριν από το φινάλε. Στο 3.51 πριν από τη λήξη, όμως, ο Στελάτος ισοφάρισε σε 8-8 για τους φιλοξενούμενους.

Στα 4 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη ο Βέργος είχε πάρει τάιμ άουτ για τον ΠΑΟΚ (που ήταν σειρά του να κάνει επίθεση). Μόλις ξαναξεκίνησε το ματς ο τερματοφύλακας Κεχαγιάς των γηπεδούχων, έκανε λάθος πάσα, πήρε τη μπάλα από τη μέση της πισίνας ο Μπλάνης και την έστειλε προς την εστία του ΠΑΟΚ. Αυτή κύλησε αργά και βασανιστικά και πέρασε τη γραμμή τέρματος (την ώρα που κολυμπούσε ο εκτός εστίας Κεχαγιάς για να την προλάβει) στο 0.01 πριν από το τέλος, για να πάρει τη νίκη ο Υδραϊκός με το τελικό 8-9.

ΠΑΟΚ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 8-9

Οκτάλεπτα: 2-3, 2-2, 3-1, 1-3.

ΠΑΟΚ: Μιτελούδης 1, Κουτσιαλής 1, Παπαποστόλου 1, Νικολαΐδης 1, Θωμάκος 1, Σολανάκης 3.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Κοκκινάκης 1, Μαυρωτάς 1, Δανούρδης 1, Μπλάνης 2, Βλοντάκης 2, Λιαπάκης 1, Στελάτος 1.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα