Ουίλιαμς-Αζαρένκα στον τελικό του Indian Wells!

Gazzetta team
Ουίλιαμς-Αζαρένκα στον τελικό του Indian Wells!

bet365

Η Σερένα Ουίλιαμς ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ραντβάνσκα (Νο.3) με 2-0 (6-4, 7-6) σετ στην ημιτελική φάση του Indian Wells και εξασφάλισε την παρουσία της στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης για τρίτη φορά στην καριέρας της. Αντίπαλος της θα είναι η Βικτόρια Αζαρένκα που νίκησε με 2-1 σετ την Πλίσκοβα.

Η Ραντβάνσκα ξεκίνησε με break την αναμέτρηση, όμως μετά από το αρχικό «μουδιασμένο» ξεκίνημα το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης βρήκε ρυθμό και κέρδισε το πρώτο σετ με 6-4 σε 42 λεπτά.

Η Πολωνή (Νο.3) δεν τα παράτησε ούτε στο δεύτερο σετ όμως, πάλεψε μέχρι και την τελευταία στιγμή, βάζοντας δύσκολη στην Αμερικανίδα, η οποία χρειάστηκε το tie-breaκ , προκειμένου να «κλειδώσει» το δεύτερο σετ (7-6) και μαζί και το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης σε αγώνα διάρκεια 1 ώρας και 37 λεπτών.

Αυτός θα είναι ο τρίτος τελικός της Ουίλιαμς στην διοργάνωση, μετά από εκείνους του 1999 και του 2001, τους οποίους και είχε κερδίσει.

Εκεί θα συνατήσει την Βικτόρια Αζαρένκα (Νο.15) που επικράτησε με 2-1 σετ (7-6, 1-6, 6-2) της Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο.19) σε 2 ώρες και 8 λεπτά.

Θα προσθέσει ακόμη έναν τίτλο στη συλλογή της η Σερένα Γουίλιαμς; Σε απόδοση 1.30 η επικράτηση της επί της Αζαρένκα στον τελικό του Indian Wells.

Η Λευκορωσίδα πήρε το 1ο σετ με 7-6 στο tie-break , όμως η Τσέχα αντέδρασε και κατέκτησε με εντυπωσιακό τρόπο το δεύτερο σετ με 6-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο κρίσιμο σημείο του αγώνα η 26χρονη Νο.15 του ταμπλό ήταν καταιγιστική, «σφραγίζοντας» με 6-2 games σε 39 λεπτά τη νίκη και παράλληλα την επιστροφή της στον τελικό της διοργάνωσης μετά την κατάκτηση του τίτλου το 2012 απέναντι στη Μαρία Σαράποβα.

 

Τελευταία Νέα