Bλάχος: «Ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίζαμε»

Bλάχος: «Ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίζαμε»

bet365

Ο πρωτομάστορας της επιτυχίας της ομάδας πόλο των ανδρών του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος ήταν απόλυτος σχετικά με κατάκτηση της νίκης της ομάδας του επί της Μπαρτσελονέτα με 9-5 για την 7η αγωνιστική του Champions League.

«Ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίσουμε. Το πίστευα γιατί τα παιδιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Πήραμε μία καθαρή νίκη, αφού σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απειληθήκαμε. Αυτή η νίκη μας φέρνει κοντά στην πρόκριση και μας δίνει και το δικαίωμα να σκεφτόμαστε την πρώτη θέση του ομίλου. Η κατάκτηση της κορυφής είναι το ζητούμενο όταν είσαι στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει ταβάνι σε αυτήν την ομάδα και γι αυτό είμαστε εδώ!», δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ καλη εμφάνιση η σημερινή, αλήθεια είναι ότι μπροστά στον κόσμο είναι άλλη ομάδα. Καμία φορά δεν πιστεύω ότι είναι η ομάδα μου. Ο κοσμος μας απογειώνει. Ευχαρισταριστηθήκαμε και εμείς και ο κόσμος το παιχνίδι, το οποίο μας φέρνει κοντά στην πρόκριση έπειτα από 3 χρόνια».

Ο Κώστας Μουρίκης, ο οποίος αναδείχθηκε σε πρώτο σκόρερ πετυχαίνοντας τρία τέρματα τόνισε: «Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη εμφάνιση του Ολυμπιακού τόσο σε ότι αφορά στην άμυνα, όπου δεχτήκαμε μόνο 5 γκολ όσο και στην επίθεση, όπου πετύχαμε 9. Είμαστε με το ενάμισι πόδι στο φάιναλ – 6 και στόχος είναι η νίκη και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Στην προετοιμασία είχαμε κάνει σαφές ότι δεν πρέπει να περάσει κανείς από την έδρα μας».

Τέλος, ο Άγγελος Βλαχόπουλος υπογράμμισε: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η άμυνα είναι το κλειδί σε κάθε παιχνίδι και το έχουμε τονίσει. Έτσι, έπρεπε να προσεγγίσουμε τα παιχνίδια, όταν δέχεσαι 5 γκολ είναι δύσκολο να χάσεις. Όσο στηριζόμαστε στην άμυνα μας είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν ξέρω αν έχει κλειδώσει η πρόκριση, αλλά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Τα επόμενα παιχνίδια απαιτείται να έχουμε την ίδια σοβαρότητα, αφού στόχος δεν είναι απλώς η πρόκριση αλλά η πρώτη θέση στον όμιλο»

 

Τελευταία Νέα