Σπανόπουλος: «Απογραφή υλικού έχουν κάνει ποτέ;»

Δημήτρης Τομαράς
Σπανόπουλος: «Απογραφή υλικού έχουν κάνει ποτέ;»

bet365

Ο πρόεδρος του ΠΕΛΟΤΟΝ, Δημήτρης Σπανόπουλος, μιλάει στο Gazzetta.gr για το επίμαχο έγγραφο της ΕΟΠ προς τον αθλητή της ομάδας του, Γιάννη Σπανόπουλο.

Ο κ. Σπανόπουλος έσπευσε να πάρει θέση αλλά και να απαντήσει στον πρόεδρο της ελληνικής Ομοσπονδίας ποδηλασίας, κ. Τερζή, για τα όσα αποδίδει στον ποδηλάτη της ομάδας του. Άλλωστε εκτός από πρόεδρος του ΠΕΛΟΤΟΝ είναι και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Πιο αναλυτικά είπε στο Gazzetta.gr: «Δεν τηρείται καμία διαδικασία που προβλέπει ο Νόμος και το καταστατικό της Ομοσπονδίας σχετικά με τα ποδήλατα και το υλικό της Ομοσπονδίας. Κανένας δεν χρεώνεται τα υλικά όπως πρέπει με υπογραφές και έγγραφα. Μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε καν αποθηκάριος. Τα υλικά τα έδιναν στους ομοσπονδιακούς τεχνικούς και μετά γινόταν... μπάχαλο. Ποιός να διαχειριστεί τι μετά;

Εμείς δεν έχουμε χρεώσεις και δεν έχουμε υπογράψει τίποτα. Ο Γιάννης δεν έχει χρεωθεί επίσημα τίποτα απ' όσα του ζητάνε. Αντ' αυτού βλέπουμε ποδήλατα 7 και 10.000 ευρώ να κάνουν βόλτες έτσι. Έχουν τα υλικά οι ομοσπονδιακοί και τα δίνουν έτσι από εδώ και από εκεί. Κατεβαίνουν αθλητές με ποδήλατα της Εθνικής στο Διασυλλογικό και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αυτό απαγορεύεται. Και όμως γίνεται. Όπως ισχύει και ότι υπάρχουν άνθρωποι που πουλάνε ποδήλατα και υλικό της Ομοσπονδίας στο διαδίκτυο.
Και φυσικά φταίει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας με τους εθνικούς προπονητές. Όλα είναι στο... φλου. Ένας... χαμός. Δεν μπορούν να κατηγορούν τρίτους για την δική τους έλλειψη ικανότητας. Να κάνουν απογραφή - απολογισμό της αποθήκης από το 2008. Απογραφή υλικού έχουν κάνει ποτέ; Όλα τα υλικά που έχουν αγοράσει. Είναι αξίας χιλιάδων ευρώ. Που είναι όλα αυτά; Που έχουν πάει; Θα μας πουν;».
 

Τελευταία Νέα