Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων καλωσορίζουν φέτος την άνοιξη στο κέντρο της πόλης με τη διεξαγωγή του 5ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας, την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016.  

Οι δηλώσεις συμμετοχής «τρέχουν» με γοργούς ρυθμούς και αμείωτο ενδιαφέρον και για αυτό το λόγο η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα αποφάσισε να δώσει μια παράταση λίγων ημερών σε όσους θέλουν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχή και να δουν το όνομά τους τυπωμένο επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους. Διεκδικήστε λοιπόν έναν απολύτως «προσωποποιημένο» αριθμό συμμετοχής με τυπωμένο το όνομά σας υποβάλλοντας την αίτησή σας μέχρι και την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016!

Σε κάθε περίπτωση, εγγραφές θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης, μέχρι και τις 5 Μαρτίου 2016.

Ελάτε να τρέξουμε παρέα στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο, τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ ή τον Αγώνα Δρόμου 3χλμ και να καλωσορίσουμε την Άνοιξη και την εαρινή ισημερία, απολαμβάνοντας το κέντρο της Αθήνας όπως θα θέλαμε να το ζούμε κάθε μέρα, γεμάτο ζεστά χαμόγελα, χαρούμενα πρόσωπα και καλή διάθεση!

Οι διαδρομές όλων των αγώνων της διοργάνωσης μπορούν να θεωρηθούν στο σύνολό τους μία διαδρομή στην ιστορία της Αθήνας και μία ευκαιρία άθλησης για όλες τις παρέες και τις οικογένειες σε μονοπάτια και δρόμους του πολιτισμού που μόνο η Αθήνα μπορεί να προσφέρει!

Γραφτείτε σήμερα κιόλας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.athinahalfmarathon.gr) και δηλώστε συμμετοχή στο απόλυτο «πάρτι» στους δρόμους της Αθήνας!

Και μη ξεχνάτε τη δυνατότητα μιας «Οικογενειακής Εγγραφής» στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ, μιας μοναδικής φετινής καινοτομίας και μιας ευκαιρίας να ζήσετε μαζί και με τα παιδιά σας την απόλυτη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Best of internet