Νέγρης: «Ο Γέμελος πιστεύει σε εμένα περισσότερο απ' ότι εγώ στον εαυτό μου!»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Νέγρης: «Ο Γέμελος πιστεύει σε εμένα περισσότερο απ' ότι εγώ στον εαυτό μου!»

bet365

Ο Δημήτρης Νέγρης πέτυχε την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη στην κατηγορία νέων, σφράγισε το «εισιτήριο» για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης της κατηγορίας στην Ουγγαρία (6-10/07) και οι στόχοι του δεν σταματούν στα εως τώρα επιτεύγματα του όπως αποκάλυψε στο gazzetta.gr


Ο αθλητής του Νίκου Γέμελου, ο οποίος κολύμπησε τα 400μ. ελεύθερο σε 3:54.43 τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος για την επίδοση μου στο 400άρι, ένιωθα σε πολύ καλή κατάσταση. Ωστόσο, λόγω του βεβαρυμένου προγράμματος προπόνησης δεν ήμουν ακόμη έτοιμος για το 800άρι και το 1500άρι, τα οποία φυσικά και είναι στους στόχους μου. Έχω προετοιμαστεί σκληρά για να πιάσω το όριο και στα δύο αυτά αγωνίσματα και πιστεύω ότι είναι στις δυνατότητες μου».

Στην ερώτηση αν ο Νίκος Γέμελος του βάζει δύσκολα στην προπόνηση, ο Δημήτρης Νέγρης απάντησε διπλωματικά: «Ο Γέμελος πιστεύει πιο πολύ σε εμένα απ' ότι πιστεύω εγώ στον εαυτό μου και αυτό μου δίνει δύναμη για να προσπαθώ ακόμη πιο σκληρά. Η αλήθεια είναι ότι δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση στην πισίνα και έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Ελπίζω να μου βγει καλά και το φορμάρισμα στο Χειμερινό Όπεν 4-6 Μαρτίου».

Όπως είναι φυσικό οι επιδόσεις του Νέγρη δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όμως ο ίδιος δεν σκέφτεται να μεταναστεύσει όπως εξηγεί: «Η 5η θέση στο Παγκόσμιο νέων, μου εξασφάλισε την είσοδο μου άνευ εξετάσεων σε όλες τις σχολές, πλην των στρατιωτικών, αυτό σίγουρα μου επιτρέπει να προπονούμαι απερίσπαστος, χωρίς να έχω στο μυαλό μου πανελλήνιες εξετάσεις. Αλήθεια είναι ότι μετά από την Σιγκαπούρη είχα προτάσεις από πανεπιστήμια των ΗΠΑ, όμως άμεσα τους απάντησα ότι θα ήθελα χρόνο να το σκεφτώ. Στην πραγματικότητα δεν νομίζω να πάρω την απόφαση να φύγω».

 

Τελευταία Νέα