Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 14-12

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 14-12

bet365

Οι παίκτες του Τεό Λοράντου έδειξαν το χαρακτήρα που ζητούσε και ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών, επικρατώντας 14-12 του ΠΑΟΚ στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.

Με τη νίκη αυτή ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην 3η θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος και το στραβοπάτημα του Εθνικού απέναντι στην Βουλιαγμένη.

Ο Παναθηναϊκός πήρε κεφάλι από το δεύτερο οκτάλεπτο και έφτασε να προηγέίται και με 13-9, εξασφαλίζοντας από το τέλος του τρίτου οκτάλεπτου τη νίκη.

Πάντως, δεν έλειψαν και τα επεισόδια στο Ιλίσιο καθώς, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: " Στο 1.48 πριν από τη λήξη της β’ περιόδου διακόπηκε το παιχνίδι για λίγα λεπτά λόγω ρίψεως μπουκαλιού από εξέδρα που βρισκόταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προς στον πάγκο ΠΑΟΚ. Αναγκαστήκαμε να στείλουμε τους πάγκους απέναντι. Στο 4.34 πριν από τη λήξη του γ’ οκτάλεπτου απεβλήθηε ο έφορος του ΠΑΟΚ Πετρίδης με κόκκινη κάρτα, για έντονη διαμαρτυρία. Θα ακολουθήσει έκθεση αλυτάρχη".

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ 14-12

Οκτάλεπτα: 3-3, 5-3, 5-3, 1-3.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπετανάκης 1, Βιτέλας 3, Πρίμορατς 1, Κονγουέι 1, Αφρουδάκης Γ. 4, Δερμιτζάκης 2, Τοράκης 2. ΠΑΟΚ: Μιτελούδης 3, Κουτσιαλής 4, Κόχειλας Ι. 1, Σολανάκης 4.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα