Τα βλέμματα σε Θεσσαλονίκη και Βέροια

Gazzetta team
Τα βλέμματα σε Θεσσαλονίκη και Βέροια

bet365

Πέντε στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και οι «μάχες» για τις ομάδες που θα πάρουν μέρος σε πλέι οφ και πλέι άουτ έχουν φουντώσει. Εκτός όμως από το ποιες θέσεις θα καταλάβουν οι ομάδες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η συγκομιδή των βαθμών.

ΧΑΝΘ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (20/2, 16:30)
Για αυτό τον λόγο το παιχνίδι ΧΑΝΘ- Πανελλήνιος χαρακτηρίζεται καθοριστικό για την παραμονή στην κατηγορία.
Για τους φιλοξενούμενους είναι πιθανό να κάνει επιστρέψει μετά από χρόνια στην ενεργό δράση ο Γιάννης Ζαρλακούτης.
Ο αριστερός εξτρέμ της ΧΑΝΘ Αντώνης Κόντης είπε: «Είναι ένα κομβικό για την πορεία της ομάδας. Τόσο εμείς, όσο και ο Πανελλήνιος πιθανότατα θα παίξουμε πλέι άουτ και οι βαθμοί της νίκης είναι σημαντικοί ενόψει της β’ φάσης του πρωταθλήματος, αλλά και για την ψυχολογία. Το τελευταίο διάστημα είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω να συνεχίσουμε και αύριο στον ίδιο ρυθμό».

ΦΙΛΙΠΠΟΣ- ΔΟΥΚΑΣ (20/2, 18:00)
Στις εγχώριες διοργανώσεις στρέφει πλέον το βλέμμα του ο Φίλιππος μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Οι Βεροιώτες υποδέχονται τον Δούκα με στόχο να διευρύνουν περισσότερο το νικηφόρο σερί τους στις οκτώ νίκες. Αγωνιστικά ο Στέλιος Σεϊρεκίδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Μπαντή και αλλά και τον Μαστορογιάννη που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.
Μιλώντας για το ματς με τον Δούκα, ο προπονητής του Φιλίππου τόνισε: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ο Δούκας βρίσκεται στην τετράδα του πρωταθλήματος που σημαίνει ότι είναι πολύ αξιόλογη ομάδα και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Εμείς είμαστε σε φάση που έχουμε στόχο να δίνουμε το 100% από τις δυνατότητές μας για να μπορούμε να είμαστε καλά σε όλα τα παιχνίδια, να βγάλουμε ποιότητα, άμυνα να έχουμε καλές συνεργασίες σε άμυνα και επίθεση. Πιστεύω ότι βήμα – βήμα θα έχουμε την δυνατότητα να γινόμαστε καλύτεροι. Πρώτος στόχος είναι η νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό το ματς».
Ο τερματοφύλακας Νίκος Ζλατάνος υπογράμμισε: «Ο αγώνας με τον Δούκα είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει το σερί των νικών που έχει ενώ ψυχολογικά θα είναι καλό για εμάς γιατί ακολουθεί το final four του κυπέλλου. Τώρα το μυαλό μας είναι μόνο στο ματς με τον Δούκα ωστόσο μια καλή εμφάνιση και μια ηχηρή νίκη θα μας δώσει ψυχολογία για το final four. Η ομάδα δουλεύει σκληρά για να πετύχει τους στόχους της».
Ο Στέφανος Μιχαηλίδης επεσήμανε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα έρχεται από πολλά παιχνίδια στην σειρά, ταξίδια και ταλαιπωρία. Έχουμε κούραση. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πάμε για τη νίκη. Είμαστε το φαβορί και πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

ΦΟΙΒΟΣ- ΠΑΟΚ (20/2, 15:00, ΕΡΤ2)
Στο τηλεοπτικό ματς της αγωνιστικής ο Φοίβος Συκεών φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. «Έχει αποδειχθεί ότι φέτος δεν υπάρχει εύκολος αγώνας στο πρωτάθλημα. Ο Φοίβος είναι μία ομάδα που έχει κάνει ζημιές και είναι αξιόμαχη. Το ζητούμενο για εμάς είναι αφενός οι δύο βαθμοί και αφετέρου να μην έχουμε άλλες απώλειες, καθώς η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες από τραυματισμούς και ιώσεις. Πλέον το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία και εμείς θέλουμε να βρούμε ρυθμό ώστε να είμαστε όσο το δυνατό καλύτεροι στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν», τόνισε ο διεθνής περιφερειακός του «δικεφάλου» Απόστολος Παλάσκας,.

ΑΕΡΩΠΟΣ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ (20/2, 18:00)
Στην Έδεσσα ο πάντα μαχητικός Αερωπός αντιμετωπίζει τον Διομήδη Άργους. Οι γηπεδούχοι έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν σε είσοδο στα πλέι οφ, ενώ από την άλλη πλευρά οι «Λύκοι» μετρούν ένα σερί 13 νικών και θέλουν να το διευρύνουν. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Διομήδης είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και η πρωτιά στην κανονική διάρκεια είναι στο χέρι του.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα