Καραλής: «Δεν θα με επηρεάσει το παγκόσμιο ρεκόρ»

Καραλής: «Δεν θα με επηρεάσει το παγκόσμιο ρεκόρ»

Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε στο gazzetta.gr για την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ παίδων στο άλμα επί κοντώ με 5,53μ., στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο ΣΕΦ και αφιέρωσε τη νίκη του στον προπονητή του, τη δίδυμη αδελφή του κα ιτον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ και τον καταχειροκρότησε!

Καραλής: «Δεν θα με επηρεάσει το παγκόσμιο ρεκόρ»

«Είναι η πρώτη φορά που ξεπερνώ αυτό το ύψος, αφού στην προπόνηση επικεντρωνόμαστε στην τεχνική με τον προπονητή μου και χρησιμοποιούμε μαλακά κοντάρια. Τα κοντάρια αυτά τα είχα χρησιμοποιήσει ξανά στον προηγούμενο αγώνα εδώ στο ΣΕΦ πριν από 15 ημέρες. Αφιερώνω αυτό το παγκόσμιο ρεκόρ στον προπονητή μου, Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, τη δίδυμη αδελφή μου και τον κόσμο που βρέθηκε εδώ και χειροκρότησε τις προσπάθειες μας. Με ανεβάζει όταν ακούω το ρυθμικό χειροκρότημα.

Μπαίνοντας στον αγώνα ένιωθα καλά και πίστευα ότι θα βγει μία καλή επίδοση. Αυτό το παγκόσμιο ρεκόρ αλλάζει τον τρόπο σκέψης μου μόνο για σήμερα. Από αύριο βάζουμε το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά. Δεν θα αφήσω να με επηρεάσει όλο αυτό. Επόμενος αγώνας που θέλω να πάω είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στις 27/02 και από εκεί και πέρα το Ευρωπαϊκό Παίδων της Τιφλιδας και το Παγκόσμιο εφήβων - νεανίδων του Μπίνγκοζ», δήλωσε ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο Βασίλης Μεγαλοοικονόμου δήλωσε από την πλευρά του: «Το βασικό είναι να βελτιώνεται η τεχνική του. Είναι ένας χαρισματικός αθλητής, που βρίσκεται στην ανάπτυξη, το σώμα του αλλάζει και το θετικό είναι ότι με 4 προπονήσεις την εβδομάδα καταφέρνει να βελτιώνεται. Στην προπόνηση δεν χρησιμοποιούμε σκληρά κοντάρια, είναι δεύτερη φορά μετά την ημερίδα εδώ στο ΣΕΦ που πήδηξε με σκληρά κοντάρια αφού στις προπονήσεις επικεντρωνόμαστε στην τεχνική, η οποία πάντα έχει περιθώρια βελτίωσης».

Best of internet