Γιαντράν - Ολυμπιακός 6-13

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Γιαντράν - Ολυμπιακός 6-13

bet365

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 13-6 της Γιαντράν στο Μαυροβούνιο, με τους οπαδούς της ομάδας να μην σταματούν τα τραγουδούν. Με τη νίκη αυτή παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Α' ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έπειτα από το επιβλητικό 10-4 του Ολυμπιακού επί της Γιαντράν στο «Π. Καπαγέρωφ», πήραν το τρίποντο στο Χέρτσεκ Νόβι και διατηρούνται μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία του Α' Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ότι αφορά στο ματς, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά ο Ολυμπιακός ήταν άψογος στο πρώτο οκτάλεπτο. Προηγήθηκε με τον Αλέξανδρο Γούνα 2-0, ενώ οι Μαυροβούνιοι μείωσαν με τον Βίντοβιτς (3:22 για το πρώτο). Κολόμβος και Βλαχόπουλος διαμόρφωσαν το 4-1 της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν αμέσως το σκορ με τον Μάγιαρακ (7:32), ωστόσο στην συνέχεια έκαναν «κοιλιά» επιθετικά. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δεν επαναπαύτηκε στο 5-1 και γι αυτό δεν σταμάτησε να φωνάζει. Παρότι η εικόνα του Ολυμπιακού δεν είχε καμία σχέση με την πρώτη περίοδο, οι Πειραιώτες πέτυχαν έναν ακόμη γκολ με τον Μουρίκη, ο οποίος με ένα εντυπωσιακό πλασέ από πάσα του Μυλωνάκη έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Κάντιτς.

Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ξαναβρήκαν ρυθμό επιθετικά, με τους Φουντούλη και Δελακά να αυξάνουν την διαφορά σε 8-1. Κάπου εκεί αντέδρασε η Γιαντράν, η οποία μείωσε με τους Πόρομπιτς και Μόσκόφ σε 3-8, με τον Φουντούλη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό τέρμα στο τελευταίο δευτερόλεπτο της επίθεσης.

Στην τελευταία περίοδο, ο Φουντούλης συνέχισε το επιθετικό σερί, σημειώνοντας το τρίτο του τέρμα (5:03), με την Γιαντράν να απαντά με τον Ράντοβιτς (4-10, 2:40). Μόλις 20'' Μάγιαρακ σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, για να κάνει χατ-τρικ (1:16) έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Μουρίκης. Οι Μαυροβούνιοι χωρίς να δείχνουν την παραμικρή διάθεση να καταθέσουν τα όπλα πέτυχαν έναν ακόμα γκολ με τον Ράντιτς, με τον Γούνα να απαντά και τον Ουκρόπινα να διαμορφώνει το τελικό 13-6 στον παίκτη παραπάνω 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Γιαντράν – Ολυμπιακός 6-13

Οκτάλεπτα: 1-4, 0-2, 2-3, 3-4


Γιαντράν: Βίντοβιτς 1, Πόρομπιτς 1, Μοσκόφ 1, Ράντοβιτς 1, Ράντιτς 1, Ουκρόπινα 1

Ολυμπιακός: Γούνας 3, Κολόμβος 1, Βλαχόπουλος 1, Μάγιαρακ 3, Μουρίκης 1, Φουντούλης 3, Δελακάς 1

Περισσότερα σε λίγο...

 

Τελευταία Νέα