Μπρέιντι: «Δεν θα με έβαζα στους καλύτερους όλων των εποχών»

Βασίλης Τσίγκας
Μπρέιντι: «Δεν θα με έβαζα στους καλύτερους όλων των εποχών»

bet365

Ρεσιτάλ ταπεινοφροσύνης από τον QB των Πάτριοτς, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπολογίζει τον εαυτό του ως έναν από τους καλύτερους όλων των εποχών.

Στο περιθώριο του Super Bowl 50, λίγο πριν την έναρξή του για την ακρίβεια, η NFL τίμησε όλους τους περασμένους MVP των τελικών. Μέσα σε αυτούς, φυσικά και βρισκόταν και ο Τομ Μπρέιντι, ο QB των Πάτριοτς, ο οποίος με τέσσερα δαχτυλίδια στην κατοχή του, βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας μαζί με τον θρυλικό Τζο Μοντάνα.

Και αν ο σεβασμός στον Μοντάνα είναι απολύτως κατονητός («Κανένας δεν το έκανε καλύτερα από τον Μοντάνα. Ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν του football. Το στυλ, η χάρη και η ομορφιά των όσων έκανε. Τίποτα δεν έμοιαζε δύσκολο για τον Τζο»), η μετριοφροσύνη ως προς τον εαυτό του μοιάζει… υπερβολική.

«Δεν θα έβαζα τον εαυτό μου εκεί μέσα (σ.σ. στο γκρουπ των καλύτερων όλων των εποχών)», είπε αρχικά στο Westwood One Radio και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιοι εκπληκτικοί παίκτες που έχουν παίξει σε αυτή τη θέση και πολλοί που έκαναν πολλά πράγματα διαφορετικά για να τα καταφέρουν.

«Εγώ πρέπει να δουλεύω σκληρά όλη την εβδομάδα για να νοιώθω έτοιμος για τα όσα θέλω να πετύχω μέσα στο γήπεδο».

Ο 38χρονος πλέον QB των Πάτριοτς μετράει πλέον 16 σεζόν στην NFL, έχει κερδίσει τέσσερα Super Bowl κι έχει ανακυρηχθεί 2 φορές MVP της λίγκας. Ναι, είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, ό,τι και να λέει.

 

Τελευταία Νέα