Πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων ο Χατζημιχαήλ

Gazzetta team
Πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων ο Χατζημιχαήλ

bet365

Την τελευταία του ευκαιρία να μείνει στην ιστορία ως κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ στην σφαιροβολία εφήβων εκμεταλλεύτηκε και μάλιστα με το παραπάνω, ο Κώστας Χατζημιχαήλ.

Ο αθλητής του Θωμά Κυριαζή πραγματοποίησε σήμερα τον τελευταίο του αγώνα στη σεζόν με 6κ. σφαίρα και κατάφερε να κάνει...σπουδαία πράγματα. Η πρώτη του βολή μετρήθηκε στα 18,95 μ., επίδοση που είναι καλύτερη από το πανελλήνιο ρεκόρ (18,02 μ.), που σημείωσε στις 23 Ιανουαρίου ο Οδυσσέας Μουζενίδης.

Ο Χατζημιχαήλ είχε δύο ακόμη έγκυρες προσπάθειες, που επίσης ήταν καλύτερες από το προηγούμενο ρεκόρ στα 18,54 μ. και 18,50 μ. και τρία άκυρα.

Η σημερινή εμφάνιση του νεαρού, του επιτρέπει να σκέφτεται με αξιώσεις τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, που θα γίνει στο Μπίντγκοζ. Ο Χατζημιχαήλ, πριν από δύο εβδομάδες στην προπονητική ημερίδα, που είχε γίνει στον Άγιο Κοσμά είχε πετύχει 18,13 μέτρα.

«Μπήκε από την αρχή δυνατά στον αγώνα, όπως είχαμε πει. Εκανε αυτό που μπορούσε και αυτό που έδειχνε και στις προπονήσεις. Στόχος μας είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν. Πρώτα από όλα όμως πρέπει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και να σταθεροποιηθεί σε ακόμη μεγαλύτερες βολές», είπε ο ομοσπονδίας τεχνικός Θωμάς Κυριαζής. Ο Χατζημιχαήλ δεν θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ερχόμενης εβδομάδας, αντίθετα θα ξεκουραστεί κι έπειτα θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον ανοιχτό.

 

Τελευταία Νέα