Στο Μοντεβίλ η Κυριακοπούλου

Gazzetta team
Στο Μοντεβίλ η Κυριακοπούλου

bet365

Στην Γαλλία βρίσκεται από την Πέμπτη η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία τις επόμενες μέρες αναμένεται να μετάσχει σε δύο αγώνες.

Η αρχή θα γίνει αύριο Σάββατο (6/2) στο Μοντεβίλ και η συνέχεια την Τρίτη (9/2) σε προάστιο του Παρισιού. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη έχει κάνει ήδη έναν αγώνα στη σεζόν, όπου ξεπέρασε τα 4,71 μ. κι έδειξε πως στους επόμενους αγώνες της θα είναι σε θέση να ανέβει ακόμη υψηλότερα.

Η "χάλκινη" στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο στον αγώνα, ωστόσο με ενδιαφέρον αναμένεται η συμμετοχή σε αυτόν από τις Λίζα Ρίζιχ, που μετά τα προβλήματα τραυματισμών προσπαθεί να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο, αλλά και της έμπειρης Βανέσα Μπόσλακ.

Η Κυριακοπούλου έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόρτλαντ, εκεί όπου θα διεκδικήσει το πρώτο της μετάλλιο σε κλειστό στίβο.

Εκτός συνόρων συνεχίζουν τους αγώνες τους και άλλοι Έλληνες πρωταθλητές. Στη Βιέννη θα βρίσκονται η Αναστασία Μαρινάκου και ο Άγγελος Βασιλείου. Ο Βασιλείου θα τρέξει 1.500 μ., ενώ η Μαρινάκου θα αποφασίσει τελευταία στιγμή και ανάλογα με τον συναγωνισμό, αν θα μπει στα 1.500 μ. ή τα 3.000 μέτρα.

 

Τελευταία Νέα