Ολυμπιακός - Γιαντράν 10-4

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Γιαντράν 10-4

bet365

Ο Ολυμπιακός με τον Γιάννη Φουντούλη σε μεγάλα κέφια πέτυχε μία σημαντική νίκη στο ματς της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ επί της Γιαντράν με 10-4 και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας του Α' Ομίλου με 9 βαθμούς, με τα ματς του γκρουπ να μην έχουν ολοκληρωθεί.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των ερυθρολεύκων, από τη Χίο σκόραρε 6 φορές!

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός είχε άψογη αμυντική λειτουργία και κατάφερε να πάρει προβάδισμα 3-0 με τους Φουντούλη, Ποντικέα και Μουρίκη. Στην αρχή της δεύτερη περιόδου ο Φουντούλης έκανε το 4-0, με την Γιαντράν να βρίσκει γρήγορα ρυθμό στο παιχνίδι της και να καταφέρνει να σπάσει την άμυνα του Ολυμπιακού ανοίγοντας το σκορ με τον Ράντγιτς δύο λεπτά μετά την έναρξη του οκταλέπτου. Ουκρόπινα και Βίντοβιτς έκαναν τρία τα τέρματα για την ομάδα του Μαυροβουνίου.

Στην τρίτη περίοδο οι «ερυθρόλευκοι» ανέκτησαν τον έλεγχο του αγώνα σκοράροντας 3 φορές, με τον Φουντούλη να πετυχαίνει τα δύο γκολ (το ένα με πέναλτι) και το Αλέξανδρο Γούνα το τρίτο. Για τους Μαυροβούνιος μείωσε στην αρχή της περιόδου ο Ουκρόπινα. Στο τελευταίο οκτάλεπτο η ανωτερότητα της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου έγινε ξεκάθαρη, με την Γιαντράν να μην βρίσκει το δρόμο προς τα δίκτυα, όταν ο Ολυμπιακός πέτυχε 3 ακόμη τέρματα διαμορφώνοντας το τελικό 10-4.

Ο Ολυμπιακός πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας του Α' Ομίλου με 9 βαθμούς και περιμένει τα ματς: Έγκερ - Σπαντάου και Πριμόριε Ριεκα - Μπαρτσελονέτα να ολοκληρωθούν. Φυσικά, εκείνο που περιμένουν με αγωνία οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτό της Έγκερ με την Σπαντάου, το οποίο ιδανικά για την ομάδα του Πειραιά θα ήταν να έρθει ισόπαλο.

Οκτάλεπτα: 3-0, 1-3, 3-1, 3-0

Ολυμπιακός: Φουντούλης 6, Ποντικέας 1, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Μυλωνάκης 1
Γιαντράν: Ράντγιτς 1, Ουκροπίνα 2, Βίντοβιτς 1,

Η Βαθμολογία του Α' Ομίλου

Ολυμπιακός 9

Μπαρτσελονέτα 7

Πριμόριε 7

Έγκερ 5

Σπαντάου 3

Γιαντράν 2

*Ολυμπιακός και Γιαντράν έχουν ένα ματς περισσότερο

 

Τελευταία Νέα