Ατομικό ρεκόρ οι Δημητράκης και Γιαννοπούλου

Gazzetta team
Ατομικό ρεκόρ οι Δημητράκης και Γιαννοπούλου

bet365

Το ατομικό του ρεκόρ βελτίωσε στα 1.500 μ. ο Ανδρέας Δημητράκης στο μίτινγκ της Βιέννης. Ο Ελληνας αθλητής επέλεξε να μπει τελικά στα 1.500 μ., όταν ενημερώθηκε πως θα γίνει δυνατή κούρσα.


Ο αθλητής του Μιχάλη Αναγνώστου διένυσε την απόσταση σε 3.42.43 και βελτίωσε το 3.42.63, που ήταν το ρεκόρ του. Ο αθλητής παρέμεινε στην έκτη θέση όλων των εποχών στο αγώνισμα. "Επέλεξα να αλλάξω κούρσα τελευταία στιγμή, καθώς είχαν λαγό και δυνατή κούρσα και το ρίσκαρα. Πιθανότατα να κάνω τον επόμενο αγώνα μου στις 6/2 στη Στοκχόλμη κι έπειτα θα μπω στο Πρωτάθλημα. Εκεί θα τρέξω 1.500 μ. και αναμένεται να δοκιμάσω για πρώτη φορά τις δυνάμεις μου στα 3.000 μ.", είπε ο αθλητής.

Στα 800 μ. των γυναικών συμμετείχαν η Ελενα Φιλάνδρα και Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου. Η κορυφαία Ελληνίδα των τελευταίων ετών ήταν πέμπτη στη σειρά της με 2.04.17 και άφησε καλές εντυπώσεις. Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου που ήταν πρώτη στη σειρά της με 2.06.65 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ.

Παράλληλα η αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου έγινε η τέταρτη Ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα και έδειξε πως έχει τη δυνατότητα να κυνηγήσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

 

Τελευταία Νέα