Μπαχ: «Έχω μεγάλο σεβασμό για όσα κάνουν οι Έλληνες»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μπαχ: «Έχω μεγάλο σεβασμό για όσα κάνουν οι Έλληνες»

bet365

O πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ μίλησε στην αποκλειστικά στην κάμερα του gTV για τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός τους πρόσφυγες, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αλλά και τους Έλληνες αθλητές!

Έναν σημαντικό σύμμαχο σύμμαχο στον αγώνα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος βρήκε η χώρα μας στο πρόσωπο του προέδρου της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ.

Ο «ισχυρός άνδρας» της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, μιλώντας στην κάμερα του gTV, απένειμε τα εύσημα στους Έλληνες για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα.

«Εκτιμώ απεριόριστα και έχω μεγάλο σεβασμό για όσα κάνουν οι Έλληνες σε αυτή την δύσκολη περίπτωση», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο Ντε Ζανέιρο.

«Είμαι αισιόδοξος πως θα έχουμε πολύ καλούς αγώνες σε βραζιλιάνικο στιλ, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις με προηγούμενες διοργανώσεις».

Τέλος για την ελληνική αποστολή ο κ Μπαχ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχω ακούσει πως θα υπάρξει μία δυνατή ελληνική ομάδα, τόσο σε ποιότητα, όσο και ποσότητα».

Δείτε το video με τις αποκλειστικές δηλώσεις του 9ου προέδρου της ΔΟΕ.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα