Ο Τζόκοβιτς πέταξε έξω τον Φέντερερ (gTV)

Gazzetta team
Ο Τζόκοβιτς πέταξε έξω τον Φέντερερ (gTV)

bet365

Aπίστευτος Νόβακ Τζόκοβιτς, που κέρδισε τον Ρότζερ Φέντερερ με 3-1 σετ, πέρασε στον τελικό και θα διεκδικήσει τον 6ο τίτλο του στο αυστραλιανό όπεν και τον 11ο Grand Slam της καριέρας του.

O Σέρβος τενίστας -Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη εδώ και 82 εβδομάδες- προκρίθηκε στον 19ο τελικό του σε Major διοργάνωση, επικρατώντας με 3-1 σετ (6-1, 6-2, 3-6, 6-3) του Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά του Australian Open.

Ο Σέρβος τενίστας έκανε αναμφίβολα την καλύτερή του εμφάνιση αυτές τις δύο εβδομάδες στη Μελβούρνη και έγινε ο πρώτος που προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής.

Αυτή ήταν η 23η νίκη του Τζόκοβιτς σε 45 αναμετρήσεις κόντρα στον Φέντερερ (23-22). Ο κορυφαίος τενίστας περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλο του στον τελικό της διοργάνωσης, που θα προκύψει από το ζευγάρι του Άντι Μάρεϊ με τον Μίλος Ράονιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα