Λάμψη Αρναούτη στη σχολή του Εξακουστίδη!

Gazzetta team
Λάμψη Αρναούτη στη σχολή του Εξακουστίδη!

bet365

Ο πρωταθλητής της πυγμαχίας Μιχάλης Αρναούτης θα προπονηθεί στη νέα σχολή των Σταύρου Εξακουστίδη και Γιώργου Μουστάκη στα Πετράλωνα. Εκεί θα μοιράσει αυτόγραφα και θα φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές του.

Ο κορυφαίος πυγμάχος Μιχάλης Αρναούτης θα προπονηθεί στη νέα σύγχρονη σχολή που έχει ανοίξει τις πόρτες τις εδώ και λίγες μέρες στα Πετράλωνα.

Σταύρος Εξακουστίδης και Γιώργος Μουστάκης ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν έναν χώρο για να μεταλαμπαδεύσουν τα μυστικά του Kick Boxing αλλά και του Muay Thai στα νέα παιδιά και όχι μόνο.

Ετσι, την Παρασκευή, ο εν λόγω χώρος, που βρίσκεται στην οδό Αθηναδώρου και Ηούς στα Πετράλωνα, θα αποκτήσει ακόμη περισσότερη λάμψη με την παρουσία του Μιχάλη Αρναούτη. Να είστε εκεί!!!

Η σχετική ανακοίνωση της σχολής XFIGHT NATION GYM αναφέρει:

«Την Παρασκευή 29/01 και ώρα 18.00 μ.μ ο Μιχάλης Αρναούτης θα κάνει "ανοιχτή" προπόνηση στο XFIGHT NATION GYM του Σταύρου Εξακουστίδη στην οδό Αθηνοδώρου και Ηούς στα Πετράλωνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον μεγάλο του αγώνα στις 19/03 στην Αθήνα. Ο Mighty Mike θα υπογράψει αυτόγραφα στους fans του και θα φωτογραφηθεί με τους παρευρισκόμενους».

 

Τελευταία Νέα