Σπουδαίες επιδόσεις από Καραλή και Παπαδοπούλου στον Άγιο Κοσμά (vid)

Gazzetta team
Σπουδαίες επιδόσεις από Καραλή και Παπαδοπούλου στον Άγιο Κοσμά (vid)

bet365

Eμμανουήλ Καραλής στο άλμα επί κοντώ και Πασχαλίνα Παπαδοπούλου στα 60μ. εμπόδια ξεχώρισαν στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά.

Παρουσία εκατοντάδων αθλητών όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του Αγίου Κοσμά, στον πρώτο στην ουσία αγώνα της χρονιάς. Η προπονητική ημερίδα συγκέντρωσε το ενδιαφέρον αθλητών όλων των ηλικιών και ιδιαίτερα εκείνων των μικρότερων.

Ο Εμμανουήλ Καραλής, ήταν δίχως αμφιβολία το πρόσωπο του απογεύματος, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει τα 5,30 μ. με την τρίτη προσπάθεια, παρά το γεγονός ότι προερχόταν από πολυήμερη ίωση. Η επίδοση του αθλητή θα αποτελούσε απόλυτο πανελλήνιο ρεκόρ παίδων αν ο αγώνας ήταν επίσημος.

Ο αθλητής νωρίτερα είχε ξεπεράσει τα 5,15 μ., επίδοση επίσης καλύτερη από το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας στον κλειστό (5,10 μ.). Σε κάθε περίπτωση ο ταλαντούχος αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σε θέση να ανέβει ακόμη υψηλότερο. Ο Καραλής, ο οποίος δεν δοκίμασε υψηλότερα, έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό 5,25 μ. και στον κλειστό 5,05 μέτρα.

Επίδοση καλύτερη από πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε και η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου στα 60 μ. εμπόδια. Η αθλήτρια από την Θεσσαλονίκη διένυσε την απόσταση σε 8.69, με το πανελλήνιο ρεκόρ Κορασίδων της Ελισάβετ Πεσιρίδου να είναι 8.74. Η νεαρή έδειξε το ταλέντο της και στα 60 μ., όπου πέτυχε 7.91.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στα 60 μ. η Ελισάβετ Πεσιρίδου, που τερμάτισε σε 7.44, επίδοση καλύτερη από το 7.50 που είναι από πέρυσι το ατομικό της ρεκόρ. Δυνατά ξεκίνησε τη χρονιά και η κορασίδα άλτρια του ύψους Κωνσταντίνα Κουτσούκη, που πέρασε πάνω από το 1,70 μέτρα.

 

Τελευταία Νέα