Ουγγαρία - Ρωσία 12-6

Gazzetta team
Ουγγαρία - Ρωσία 12-6

bet365

Η Ουγγαρία μπορεί να τα χρειάστηκε στην αρχή του αγώνα με τη Ρωσία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Δ’ Ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Ανδρών στο Βελιγράδι (όπου μετέχει και η Εθνική μας), όμως στη συνέχεια ήταν εκρηκτική και έκανε την ανατροπή παίρνοντας τη μεγάλη νίκη με 12-6.

Έτσι, όλα θα κριθούν, για την πρωτιά στον Όμιλο, από τα αποτελέσματα της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του την Παρασκευή 15/1 όταν η Ουγγαρία αντιμετωπίζει την Τουρκία (10.30 ώρα Ελλάδας) και η Ελλάδα τη Ρωσία (21.15 ώρα Ελλάδας). Σε περίπτωση που νικήσουν και οι δύο, θα ισοβαθμήσουμε με τους Μαγυάρους και η πρωτιά θα κριθεί στη συνολική διαφορά τερμάτων που έχει η καθεμία (δεύτερο κριτήριο, αν υπάρξει πάλι ισοβαθμία, είναι η καλύτερη επίθεση).

Οι Ρώσοι προηγήθηκαν με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και 5-2 στις αρχές του δεύτερου, αλλά στη συνέχεια οι Ούγγροι βελτίωσαν την άμυνά τους και ήταν καταιγιστικοί στην επίθεση, έκαναν ό,τι ήθελαν στην πισίνα και έφτασαν στη νίκη.

Οκτάλεπτα: 1-4, 3-1, 3-0, 5-1.

Σκόρερ:

Ουγγαρία: Μπάτορι 5, Βάμος 3, Ντένες Βάργκα 2, Έρντελι 1, Ντάνιελ Ρ. Βάργκα 1.

Ρωσία: Κόλοντ 3, Μαγκομάεφ 1, Οντίντσοφ 1, Μερκούλοφ 1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Δ’ ΟΜΙΛΟΥ (2 αγ.)

1.ΕΛΛΑΔΑ (29-14) 4

2. Ουγγαρία (20-14) 4

3. Ρωσία (23-20) 3

4. Τουρκία (14-38) 0

ΓΟΥΝΑΣ: "ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑ"

Με τη διαμόρφωση της μέχρι τώρα κατάστασης στον Δ' Όμιλο, μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής, ο διεθνής περιφερειακός Αλέξανδρος Γούνας (που πέτυχε 6 γκολ στο ματς με την Τουρκία) εκτμά τα πράγματα εν όψει της συνέχειας και ειδικότερα για το επερχόμενο ματς με τη Ρωσία, το βράδυ της Παρασκευής, και τη μεγάλη συνολική διαφορά που πρέπει να επιτευχθεί στην περίπτωση τελικής ισοβαθμίας με την Ουγγαρία (που αντιμετωπίζει νωρίς το πρωί την Τουρκία):

«Είναι σημαντικό για μας να προσεγγίσουμε αυτό το κρίσιμο ματς σοβαρά και ώριμα έτσι, ώστε από την αρχή να βάλουμε τις βάσεις τις βάσεις για να πετύχουμε τη μεγαλύτερη νίκη (σε εύρος διαφοράς γκολ) και θα δούμε τι θα γίνει. Να μπούμε από το πρώτο λεπτό αποφασιμένοι για τη νίκη και ελπίζω για την πρώτη θέση, παρότι οι Ούγγροι έχουν το πρωϊνό πιο ματς με τους Τούρκους". ("Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξυπνήσουν καλά", συμπληρώνει αστειευόμενος). Για το ματς με Τουρκία, ο Γούνας λέει:: Ήμασταν λίγο νευρικοί στην αρχή γιατί θέλαμε να πετύχουμε πολλά γκολ, αλλά νομίζω καταφέραμε καλή διαφορά".

Στην περίπτωση που δεν βγαίνει η ποθητή διαφορά στη διάρκεια του ματς με τη Ρωσία (καθώς θα γνωρίζουμε από πριν τον ακριβή στόχο), ο Αλέξανδρος λέει πως θα πράξουν αυτός και οι συμπαίκτες του: "Ακόμα κι αν δεν βγαίνει η διαφορά που θέλιυμε με τη Ρωσία, εμείς θα παίξουμε πάντα ανάλογα με τις δυνατότητές μας και δεν θα διαλέξουμε αντίπαλο. Είμαι σίγουρος πως αυτό πιστεύουν και οι συμπαίκτες μου».

 

Τελευταία Νέα