Bουλιαγμένη - Παναθηναϊκός 10-10

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Bουλιαγμένη - Παναθηναϊκός 10-10

bet365

Ο Παναθηναϊκός πήγε αποφασισμένος για τη νίκη στο Λαιμό και η Βουλιαγμένη να μην παραδοθεί. Έτσι, το ματς της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών αναδείχθηκε ισόπαλο, με 10-10 για τις δύο ομάδες.

Πολλές οι ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αγώνα, αφού ο προπονητής του Παναθηναϊκου Τεό Λοράντος και της Βουλιαγμένης, Κώστας Λούδης ένα χρόνο πριν ηγούνταν στο πάγκο της αντιπάλου. Την στιγμή οι αδελφοί Αφρουδάκη, Γιώργος και Χρήστος είχαν ρόλο κλειδί σε «πράσινους» και μπέμπηδες, αντίστοιχα.

Οι δύο ομάδες έκαναν ένα αναγνωριστικό πρώτο οκτάλεπτο, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται 2-1. Ωστόσο, στο δεύτερο οκτάλεπτο, η Βουλιαγμένη μπήκε αποφασισμένη να «καθαρίσει» το παιχνίδι και πετυχαίνοντας 5 γκολ, πήρε προβάδισμα 6-5.

Με τον Παναθηναϊκό να θέλει πάση θυσία τη νίκη ήταν μοιραίο να γίνει ένα δυνατό ματς, από το οποίο δεν έλειψαν νεύρα και διαμαρτυρίες.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο ΝΟΒ είχε καταφέρει να προηγηθεί με 9-7, αλλά οι πράσινοι μείωσαν και ισοφάρισαν με τον Σαρτζετάκη, 2 λεπτά πριν από τη λήξη του ματς. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με δύο πέναλτι. Ο Γ. Αφρουδάκης το κέρδισε για τον ΠΑΟ και ο Κονγουέι το μετέτρεψε σε γκολ για να δώσει προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, 51 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη και ο νεαρός Καλαϊτζής το κέρδισε για τη Βουλιαγμένη, ευστόχησε ο Χρυσοσπάθης και έγραψε το τελικό 10-10.

Ο ΝΟΒ είχε μέτριο ποσοστό στο παίκτη παραπάνω 3/7 και στηρίχθηκε κυρίς στα γκολ του φουνταριστού της και στην περιφέρεια, ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ εύστοχος στον παραπάνω με 5/6.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 10-10

Οκτάλεπτα: 1-2, 5-3, 2-1, 2-4.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Λούδης): Βουλγαράκης 4, Δελαγραμμάτικας 2, Χρυσοσπάθης 2, Αφρουδάκης Χρ. 1, Καπότσης 1,

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λοράντος): Σαρτζετάης 1, Βιτέλας 1 ,Πρίμορατςς 1, Κονγουέι 2, Καρούντζος 1, Αφρουδάκης Γ. 2, Τοράκης 1, Γαβαλάς 1.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα