Για το «Χαμόγελο του Παιδιού» (vid)

Για το «Χαμόγελο του Παιδιού» (vid)

Για το «Χαμόγελο του Παιδιού» (vid)

Μία σημαντική εκδήλωση αφιερωμένη στην «Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού», θα πραγματοποιήσει η  Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) και ο ΑΟ Άνοιξης την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο Κρυονέρι Αττικής.

Η Επιτροπή Ανάπτυξης (ΕΑΠ/ΟΧΕ) και ο Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ, σε συνεργασία με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διοργανώνουν την Κυριακή 13/12 και ώρα 11.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου (Λεωφόρος Κρυονερίου 3), εκδήλωση αφιερωμένη στην 11η Δεκεμβρίου, «Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών για το διαρκώς εξελισσόμενο θέμα της παιδικής κακοποίησης και του σχολικού εκφοβισμού και την ψυχολογική στήριξη που παρέχει η Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και η ΕΑΠ/ΟΧΕ, συνεργαζόμενες για ακόμη μια φορά με τον οργανισμό του Χαμόγελου του Παιδιού, αναδεικνύουν τον κοινωνικό τους ρόλο, αξιοποιώντας το άθλημα της χειροσφαίρισης ως μέσο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μικρών και μεγάλων και γνωστοποιούν, μέσω της εκδήλωσης αυτής, τη γραμμή SOS 1056 σε όλα τα τμήματα ανάπτυξης των σωματείων χειροσφαίρισης.

Στο πλαίσιο του σκοπού αυτού, ο Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ θα παρουσιάσει τις νέες αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας με το λογότυπο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τη γραμμή SOS 1056.
Παράλληλα θα προβληθεί ενημερωτική ταινία μικρού μήκους, με πρωταγωνιστές τους μικρούς αθλητές του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, με θέμα την παιδική κακοποίηση και τον σχολικό εκφοβισμό.

Ο κος Κώστας Γιαννόπουλος, Ιδρυτής και Πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση και μαζί με τη Σχολική Ψυχολόγο του Οργανισμού, κα Γιούλη Γαλάνη, θα παρουσιάσουν τις πτυχές του προβλήματος της παιδικής κακοποίησης και του bullying, καθώς και τις δυνατότητες αντιμετώπισης.

Χαμόγελο του Παιδιού & Γραμμή SOS 1056. Μήνυμα από τον Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ

Best of internet