Φουντούλης: «Εχουμε από τους εαυτούς μας μεγαλύτερες απαιτήσεις»

Gazzetta team
Φουντούλης: «Εχουμε από τους εαυτούς μας μεγαλύτερες απαιτήσεις»

bet365

Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών βρίσκεται από χθες (29/11) στην Πάτρα, όπου την Τρίτη (01/12, στις 20:00) θα αντιμετωπίσει στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» την Ουγγαρία στo πλαίσιo της τρίτης αγωνιστικής των προκριματικών του World League.

Με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς, το παιχνίδι είναι καθοριστικής σημασίας, αφού μόνο η πρώτη θέση του προκριματικού ομίλου οδηγεί στα τελικά της διοργάνωσης.

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος τονισε σχετικά την επικείμενη αναμέτρηση: «Ο κόσμος της Πάτρας διψάει για πόλο και αγαπάει πολύ την ομάδα. Το έδειξε στα προηγούμενα παιχνίδια που δώσαμε γεμίζοντας το γήπεδο, πράγμα το οποίο είναι ότι καλύτερο για έναν αθλητή ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται για τη χώρα του. Η Ουγγαρία είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση στα τελικά του World League.»

Από την πλευρά του ο παλιός, Μανώλης Μυλωνάκης είπε: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το βράδυ της Τρίτης με την Ουγγαρία. Πρέπει να αντεπεξέλθουμε σε αυτό, καθώς η Ουγγαρία είναι μια υπερδύναμη στο πόλο. Ενδεχόμενη νίκη θα σημαίνει αύξηση των πιθανοτήτων μας για πρόκριση και είναι κάτι που θέλουμε όλα τα παιδιά.»

Τέλος, ο Γιάννης Φουντούλης επεσήμανε: «Παίζουμε με μια ομάδα την Ουγγαρία που όλοι γνωρίζουμε την ιστορία της. Θα έρθει μεν με μερικές αλλαγές, αλλά αυτό δεν αλλοιώνει το χαρακτήρα που έχει ως ομάδα και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή χωρίς επανάπαυση. Πλέον όλοι στον παγκόσμιο χάρτη του πόλο μας αντιμετωπίζουν διαφορετικά κι εμείς οι ίδιοι έχουμε από τους εαυτούς μας μεγαλύτερες απαιτήσεις. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη. Ο κόσμος της επαρχίας διψάει για αθλητισμό και το δείχνει κάθε φορά που κάποια εθνική ομάδα σε οποιοδήποτε σπορ καλείται να αγωνιστεί εκεί. Ειδικά η Πάτρα έχει ένα κοινό που αγαπάει το πόλο και θα μας βοηθήσει ώστε να ανταπεξέλθουμε στη δυσκολία του αγώνα.»

 

Τελευταία Νέα