Νίκη για την Προοδευτική Αγρινίου (vid)

Gazzetta team
Νίκη για την Προοδευτική Αγρινίου (vid)

bet365

Σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Χάντμπολ των Ανδρών έκανε η Προοδευτική Αγρίνιου, που κέρδισε στο κλειστό της πόλης, τον Αλκυών Δρεπάνου με 32 - 29.
Η ομάδα από το Ναύπλιο έβαζε δύσκολά στην Προοδευτική, η οποία όμως πέτυχε τον στόχο της. Δραματικά ήταν τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, αφού τα είχαν όλα: 2 κόκκινες κάρτες λόγω δίλεπτων αποβολών στους Αρσενόπουλο και Ρόντο που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν πολύ δραστήριοι, και πολύ καλές συνεργασίες στα τελευταία λεπτά για την Προοδευτική που πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκόρ διαμορφώνοντας το τελικό 32 -29.
Η Διοίκηση του συλλόγου από το Αγρίνιο ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο και στήριξε την προσπάθεια των αθλητών.
Επόμενος αγώνας την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Αγρινίου με αντίπαλο τον ΒΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Συράκος Π.) : Μπαζούλας, Τσακανίκας, Λιανός(2), Αναστασόπουλος, Βασιλείου, Χαϊμάνης(1), Αλεξόπουλος(1), Λιόκαυτος(6), Δήμος(1), Γουργολίτσας(2), Παπαδάκης(4), Γιαννιώτης(6), Σπυρόπουλος, Ράϊκος Σπ., Συράκος Λ., Ράϊκος Κ.(9).
ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ(Χρυσόπουλος) : Κορολής, Ρουμελιώτης(7), Συντρίκος(1), Παππάς(8), Ρόντος(1), Διαμαντόπουλος(1), Αρσενόπουλος(3), Μιχαλάκης, Lukovic(4), Topalli(4), Τσεχαγιάς.

 

Τελευταία Νέα