Τρένο η Ιβάνοβιτς, ασταμάτητος ο Νόλε! (gTV)

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Τρένο η Ιβάνοβιτς, ασταμάτητος ο Νόλε! (gTV)

bet365

Η Άννα Ιβάνοβιτς νίκησε 6-3, 7-5 την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του China Open. Νωρίτερα ο Νόλε χρειάστηκε μόλις 52 λεπτά για να κάμψει τον Τζον Ίσνερ με 6-2, 6-2.

Η όμορφη Σέρβα στον επόμενο αγώνα θα αναμετρηθεί με την Τιμέα Μπαζίνσκι, με την τελευταία να αποκλείει την Σάρα Εράνι με 0-6, 6-3, 7-5. Στον άλλο ημιτελικό κοντράρονται οι Ανιέτσκα Ραντβάνσκα και Γαμπρίνε Moυγκουρούθα.

«Νιώθω πως βρίσκομαι στην καλύτερη κατάστασή μου στη φετινή σεζόν. Ότι, αυτό φαίνεται και στο γήπεδο αυτή την εβδομάδα, σημαίνει πολλά για μένα. Φυσικά το ότι προκρίθηκα στα ημιτελικά και πάλι είναι θαυμάσιο. Είχα δυσκολίες, αλλά βρήκα το παιχνίδι μου», δήλωσε η Ιβάνοβιτς.

Μία ακόμη τυπική διαδικασία έβγαλε εις πέρας ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Νο 1 στον κόσμο τενίστας δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να βρει λύσεις στο μεγάλο σερβίς του Αμερικανού, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μην φτάσει σε break point. Aυτή ήταν η 8η νίκη του Τζόκοβιτς κόντα στον Ίσνερ σε 10 αναμετρήσεις. Κάπως έτσι ο Τζόκερ διεύρυνε το φετινό ρεκόρ του σε 66-5 και διεκδικεί τον 6ο τίτλο του στο Πεκίνο.

Αντίπαλος του στο αυριανό ματς είναι ο Νταβίντ Φερέρ, ο οποίος απέκλεισε τον Γεν-Χσουν Λου με 6-3, 6-1.

Δείτε το βίντεο με τα highlights απ' τους δυο αγώνες:

 

Τελευταία Νέα