Κινητοποίηση της ΕΣΧΑ για τον φιλανθρωπικό αγώνα

Gazzetta team
Κινητοποίηση της ΕΣΧΑ για τον φιλανθρωπικό αγώνα

bet365

Η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) καλεί όλα τα Σωματεία- μέλη της να δώσουν δυναμικό «παρών» στην σημαντική γιορτή αγάπης του χάντμπολ προς τα παιδιά και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, που διοργανώνουν η ΟΧΕ και η ΓΓΑ την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12:00 στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας και δίνουμε μία μεγάλη αγκαλιά στα παιδιά, στους πρόσφυγες που ψάχνουν για μια καλύτερη πατρίδα και σε όλους τους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας.

Με αυτή την εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρόγραμμα «Be Active» στην Ελλάδα, μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που βρήκε ανταπόκριση σε 33 χώρες σε όλη την Ευρώπη.

Καλούμε όλα τα Σωματεία να συμμετέχουν στις ηλικιακές κατηγορίες Παμπαίδων Α’, Β΄ και Παγκορασίδων Α, Β΄σε αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα αλληλεγγύης.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους γονείς σχετικά με την πολύ σημαντική κοινωνική προσφορά και να συμβάλουν στην συλλογή τροφίμων, ειδών και φαρμάκων τόσο για τους πρόσφυγες, όσο και για την Κοινωνική Κουζίνα, προσφέροντας στους συνανθρώπους μας, όπως:
-ξηρά τροφή (μπισκότα, ξηροί καρποί, κτλ)
-προσωπικά είδη υγιεινής, πάνες
-φάρμακα(αντιπυρετικά, παυσίπονα, σπασμολυτικά, παιδικά αντιβηχικά)
-Μπολάκια συσκευασίας από αλουμίνιο
-Μακαρονάκι κοφτό
-Πένες
-Φακές
-Ελαιόλαδο
-Χαρτικά
-Γάλα
-Χυμούς
-Καφέδες

Είμαστε σίγουροι ότι όλα τα Σωματεία μας θα δώσουν το καλό παράδειγμα και θα σταθούν αρωγοί σε αυτή την σημαντική εκδήλωση για το άθλημα μας, παρότι ο χρόνος ενημέρωσης είναι περιορισμένος.
Το χάντμπολ έχει δείξει στο παρελθόν την ευαισθησία του και την κοινωνική του προσφορά.

Είναι ώρα να το πράξουμε και πάλι.
Την Κυριακή επιβάλλεται να είμαστε όλοι εκεί.

Το Δ.Σ. της ΕΣΧΑ

 

Τελευταία Νέα