Σε Μόσχα και Λονδίνο η προετοιμασία

Σε Μόσχα και Λονδίνο η προετοιμασία

bet365

Βάσω Βουγιούκα και Γιώργος Τσουρούτας θα ακολουθήσουν καμπ προετοιμασίας στη Μόσχα, με τον Νίκο Κοντοχρηστόπουλο να επιλέγει το Λονδίνο ενόψει Μπακού.

Οι Βουγιούκα και Τσουρούτας βρίσκονται από χθες στη Μόσχα, όπου θα συμμετέχουν στο καμπ προετοιμασίας που θα διαρκέσει μία βδομάδα. Οι δύο πρωταθλητές της Σπάθης μαζί με τον προπονητή Γκάμπριελ Ντούτσια βρίσκονται στη Ρωσία, για να έχουν πιο ποιοτική προπόνηση, αλλά για να συμμετάσχουν και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης που διεξάγεται το άλλο Σαββατοκύριακο.

Ο Νίκος Κοντοχριστόπουλος θα συμμετάσχει σε καμπ προετοιμασίας στο Λονδίνο. Ο Ελληνας πρωταθλητής ταξίδεψε μόνος του στην Αγγλία κι ευελπιστεί ότι η σκληρή προετοιμασία που θα γίνει στο καμπ θα τον βοηθήσει για τη δύσκολη συνέχεια.

Να θυμίσουμε, άλλωστε, ότι και οι τρεις αθλητές (σ.σ. μαζί με την Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου) θα αγωνιστούν στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Μπακού.

Ο Γιώργος Τσουρούτας μίλησε στο fencing.org.gr για την προετοιμασία στη Μόσχα και τόνισε ότι αυτές οι προετοιμασίες θα βοηθήσουν πολύ ενόψει των αγώνων στο Αζερμπαϊτζάν. «Οσο πλησιάζουν οι αγώνες στο Μπακού, πρέπει να ανεβάζουμε κι εμείς στροφές για να είμαστε έτοιμοι. Είναι σημαντικοί αγώνες και θέλω να έχω μία καλή πορεία. Γι αυτό συμμετάσχω στο καμπ της Μόσχας. Το υψηλό επίπεδο των αθλητών που θα συμμετάσχουν με συνδυασμό την καλή δουλειά που θα γίνει, ευελπιστώ ότι θα με βοηθήσει κι εμένα. Παράλληλα την ερχόμενη βδομάδα θα διεξαχθεί και το Παγκόσμιο Κύπελλο, που είναι ένα ακόμα τεστ για μένα» τόνισε ο Γιώργος Τσουρούτας.

Παράλληλα το Σάββατο θα γεμίσει το ΟΑΚΑ με… παιδικές φωνές. Θα διεξαχθούν οι 4οι Αγώνες επίδειξης αρχαρίων αθλητών – αθλητριών στη Σπάθη και το Ξίφος Ασκήσεως.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο κατηγορίες.
5-8 ετών στη σπάθη και στο ξίφος ασκήσεως με σφουγγαρένια σπαθιά.
9-10 ετών στη σπάθη με βέστες και σιδερένια μη ηλεκτρικά σπαθιά και στο ξίφος ασκήσεως με πλαστικά σπαθιά με beeper

Οι αθλητές-αθλήτριες ηλικίας 5-8 ετών θα αγωνιστούν στις 09:30 ενώ οι αθλητές-αθλήτριες ηλικίας 9-10 ετών στις 12:00.

 

Τελευταία Νέα