Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-8

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-8

bet365

Ο Ολυμπιακός ήταν νικητής στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών, σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον Λοράντο να αφήνει αιχμές για τη μη κλήση του Αφρουδάκη στην εθνική.

Θυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι», που προέρχονταν από το νικηφόρο ματς κόντρα στην Έγκερ, βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με τους παίκτες του Τεό Λοράντου να είναι πιο αποτελεσματικοί τόσο στην άμυνα, όσο και την επίθεση.

Ωστόσο, στο φινάλε οι Πειραιώτες έδειξαν ψυχραιμία, βελιτώθηκαν αισθητά αμυντικά και δεν επέτρεψαν στη Βουλιαγμένη να απειλήσει στην εστία του Δεληγιάννη στο τελευταίο τετράλεπτο.

Μετά από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρωτιά στην κανονική περίοδο, ενώ η Βουλιαγμένη βρίσκεται στην 4η θέση και έτσι δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες να ξανασυναντηθούν στα ημιτελικά…

«Αποδείξαμε ότι είμαστε υπολογίσιμη δύναμη κι ότι κάποιοι παίκτες αξίζουν καλύτερη μεταχείριση στο ελληνικό πόλο κι αξίζουν μια θέση στην Εθνική ομάδα. Έχουμε καλή προσέγγιση στο ευρωπαϊκό στιλ παιχνιδιού, το οποίο δυστυχώς δεν βρίσκει ανταπόκριση στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του, εμείς προχωράμε», δήλωσε ο τεχνικός της Βουλιαγμένης στην κάμερα της Nova, αφήνοντας ευθέως αιχμές για τη μη κλήση του Χρήστου Αφρουδάκη στην εθνική ομάδα, από τον τεχνικό του Ολυμπιακό και ομοσπονδιακό της εθνικής, Θόδωροο Βλάχο.

Από την πλευρά του, ο Μάριος Καπότσης, πρώτος σκόρερ της Βουλιαγμένης είπε: «Η Βουλιαγμένη είναι μια ομάδα που παίζει με ψυχή. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι. Παλέψαμε και μπορούσαμε μέχρι το τέλος να πάρουμε τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, πράγμα που μας κάνει περήφανους για την προσπάθειά μας».

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-8

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-4, 3-1, 2-1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μουρίκης 2, Μαγιαράκ 2, Μυλωνάκης 2, Φουντούλης 2, Κολόμβος 1.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Καπότσης 4, Χρυσοσπάθης 3, Αφρουδάκης 1.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα