Σε Ισραήλ και Πορτογαλία οι Έλληνες κολυβητές

Σε Ισραήλ και Πορτογαλία οι Έλληνες κολυβητές

bet365

Διπλή ελληνική αποστολή έχουμε το διήμερο 28-29/03, με τους Έλληνες κολυμβητές να δίνουν το παρών στη Νετάνια του Ισραήλ και το Οέιρας της Πορτογαλίας

Ο Μίλτος Κανελλόπουλος, ως ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας των Εφήβων/ Νεανίδων που θα ταξιδέψει στη Νετάνια του Ισραήλ μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τη σημαντική διοργάνωση: «Είναι μια σπουδαία διοργάνωση, με την Ελλάδα να συμμετέχει παραδοσιακά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των παιδιών. Είναι ουσιαστικά το πρώτο μεγάλο τεστ, μετά τους Χειμερινούς αγώνες και πάμε για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Θεωρώ ότι θα βγουν πολύ καλοί χρόνοι, ευελπιστώ ότι θα έχουμε και κάποια όρια για τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μπακού και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης, κάτι που είναι και ο στόχος μας. Θα πάρουμε πολλές και σημαντικές εμπειρίες από την παραμονή μας και τη συμμετοχή μας σε ένα σπουδαίο κολυμβητικό μίτινγκ».

Στο Οέιρας της Πορτογαλίας θα μεταβεί η Εθνική ομάδα Παίδων/ Παγκορασίδων. Ο συνοδός προπονητής της αποστολής Τάσος Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του στην ιστοοσελίδα της ΚΟΕ τόνισε: «Είναι μια σημαντική διοργάνωση και είναι πολύ θετικό ότι η χώρα μας συμμετέχει με πολυπληθή αποστολή. Συσσωρεύονται σημαντικές εμπειρίες γι΄αυτά τα παιδιά, καθώς πάντοτε οι αγώνες στο εξωτερικό είναι εξαιρετικά προσεγμένοι. Θεωρώ ότι μπορούμε να τα πάμε καλά, βάσει των χρόνων, τους οποίους έχουν κάνει τα παιδιά, ενώ το επίπεδο θα είναι υψηλό, καθώς υπάρχει αρκετά μεγάλη συμμετοχή. Πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

 

Τελευταία Νέα