Μυλωνάκης: «Το πρώτο καλό μας παιχνίδι!»

Μυλωνάκης: «Το πρώτο καλό μας παιχνίδι!»

bet365

Ο κορυφαίος για τον Ολυμπιακό, στο αποψινό (25/03) ματς κόντρα στην Έγκερ, Μανώλης Μυλωνάκης επεσήμανε ότι οι Ερυθρόλευκοι έκαναν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση.

«Κάναμε το πρώτο μας πολύ καλό παιχνίδι φέτος. Θέλαμε τη νίκη και τη διαφορά των δύο γκολ, για να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους όσες πιθανότητες έχουμε για πρόκριση στο ‘φάιναλ 6’. Είναι πολύ καλό στοιχείο για την αμυντική μας λειτουργία το γεγονός ότι κρατήσαμε την Έγκερ στα έξι γκολ. Στα τελευταία λεπτά είχαμε ευκαιρίες να ξεφύγουμε στο σκορ, αλλά δεν κάναμε καλές επιλογές στην τελική προσπάθεια. Τελικά όλα κρίθηκαν στην τελευταία φάση, που είχαμε ψυχραιμία και πετύχαμε το 8-6», δήλωσε ο Μυλωνάκης στην κάμερα της Nova.

Από την πλευρά του, ο τερματοφύλακας της Έγκερ Μπράνισλαβ Μίτροβιτς, σημείωσε: «Ξέραμε ότι θα μας περίμενε ένα παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Βρισκόμαστε σ’ έναν πολύ δυνατό όμιλο και πρέπει να παίζουμε καλά κάθε φορά. Δεν βρήκαμε τις καλύτερες λύσεις στην επίθεση και γι’ αυτό χάσαμε. Δίνω τα συγχαρητήριά μου στον Ολυμπιακό».

 

Τελευταία Νέα