Η ΑΓΡΟΚΟΜ, του Ιβάν Σαββίδη, μέγας χορηγός της Ροστόφ-Ντομ

Η ΑΓΡΟΚΟΜ, του Ιβάν Σαββίδη, μέγας χορηγός της Ροστόφ-Ντομ

bet365

Η εταιρεία ΑΓΡΟΚΟΜ συμφερόντων του μεγαλομετοχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη ανακοινώθηκε ως μέγας χορηγός της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της Ροστόφ-Ντον.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ρωσίας από τα κορίτσια, συνέβαλλε σίγουρα καθοριστικά στην επίτευξη της συμφωνίας, με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να δηλώνει: «Δεν μπορεί να υπάρξει αθλητισμός χωρίς οικονομική στήριξη. Μου αρέσει πολύ ότι τα χρήματα που ξοδέψαμε γι αυτό τα έχουμε πάρει σε συναισθήμα και όχι μόνο. Πρέπει να γράψουμε ιστορία και για αυτό χρειάζονται νίκες στη Ρωσία και την Ευρώπη. Και όταν λειτουργούμε σαν οικογένεια πρέπει να έχουμε κατά νου ότι δεν πρέπει να σκορπάμε τα λεφτά».
Μάλιστα, ανακοινώθηκε ότι η ΑΓΡΟΚΟΜ προτίθεται να αναλάβει εξ' ολοκλήρου το έργο κατασκευής νέου γηπέδου για την ομάδα. Η εγκατάσταση θα είχει χωρητηκότητα 4.000 θέσεων και θα στοιχίσει 6 εκατομμύρια ευρώ, θα είναι έτοιμη το 2016 και η ομάδα θα την νοικιάζει έως το 2056.
Το μπάτζετ του κλαμπ είναι 1,5 εκ. ευρώ εκ των οποίων στα 0,7 εκ. προέρχονται από είναι κρατική επιχορήγηση.
Η Ροστόφ – Ντομ έχει στο παλμαρέ της 3 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα σε εγχώριες διοργανώσεις, ενώ εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη.
«Εκτιμούμε πολύ την συνεργασία με την ΑΓΡΟΚΟΜ είμαστε χαρούμενοι που το ιωβηλαίο της ομάδας, τα 50 χρόνια ιστορίας της, συμπίπτουν με αυτήν τη δυνατή και ελπιδοφόρα συνεργασία. Αυτή τη στιγμή η Ροστόφ είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, πάμε καλά στην Ευρώπη και βρισκόμαστε μπορστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ομάδας», τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Αντόν Ρεβένκο.

 

Τελευταία Νέα