Νεύρα, αποβολές και παράπονα από το Νηρέα Λαμίας

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Νεύρα, αποβολές και παράπονα από το Νηρέα Λαμίας

bet365

Επεισοδιακός ήταν ο αγώνα μεταξύ του Νηρέα Λαμίας με τον Πανιώνιο για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών, με τους οικοδεσπότες να έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία.

Ο Νηρεάς προηγήθηκε με 4-1 μέχρι και την αρχή της τρίτης περιόδου και πίστεψε ότι είναι κοντά στην πρώτη του νίκη, Ωστόσο, στη συνέχεια ο Πανιώνιος με 5 σερί τέρματα πέρασε μπροστά με 6-4, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έντονη δυσαρέσκεια από την πλευρά του Νηρέα Λαμίας, ο οποίο παραπονιέται έντονα για τη διαιτησία.

Μόλις 37'' πριν από τη λήξη της αναμέτρησης ο αρχηγός και προπονητής της Λαμίας, Ζάχος Αναστασιάδης αποβλήθηκε με αντικατάσταση και απευθυνόμενος στο διαιτητή Σταυρίδη του είπε: «Συγχαρητήρια, μπράβο. Να μας το πείτε να πάρουμε δρόμο, να φύγουμε. Η Ευρώπη σας μάρανε», όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνα.
Πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια και μετά από υπόδειξη του διαιτητή Σταυρίδη να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο, τον εξύβρισε με την εξής φράση: «Άντε βρε μαλάκα, άντε γαμ… Μετά το τέλος του αγώνα το Νο 12 του Νηρέα Λαμίας Μπελέρης εξύβρισε τον διαιτητή Πολυχρονόπουλο με την εξής φράση: «Γαμ…. τη μάνα σου». Και εκείνος του έδειξε κόκκινη κάρτα», συνεχίζει το φύλλο αγώνα.

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 6-8
Οκτάλεπτα: 3-1, 0-0, 1-5, 2-2
ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ: Φλώρος Ανδ. 3, Αναστασιάδης Ζ. 2, Καστανάκης 1.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κοκάλας 3, Φώσκολος 2, Καρακάσης 1, Θωμάκος 1, Δανούρδης 1

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα