«Ανοιχτές πισίνες, αυτό θέλουμε όλοι»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
«Ανοιχτές πισίνες, αυτό θέλουμε όλοι»

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, τεχνικής κολύμβησης, Γιώργος Σαλταμανίκας, κάνοντας απολογισμό της χρονιάς δήλωσε ικανοποιημένος από την ανάπτυξη του αθλήματος, το οποίο φέρνει ολοένα και μεγαλύτερες επιτυχίες, κάνοντας παράλληλα, ευχή-έκκληση για ανοιχτές πισίνες.

Μετάλλια, τόσο στο παγκόσμιο Νέων που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στα Χανιά της Κρήτης, όσο και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στο Λινιάνο της Ιταλίας, με τους πρωταγωνιστές να είναι πολλοί και να τα καταφέρουν εξίσου καλά.

Ο πολύπειρος προπονητής μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τη χρονιά που πέρασε, δίνοντας και τις δικές του ευχές για το 2015: «Η χρονιά που μας πέρασε, το 2014, ήταν από τις πλέον ιδιαίτερες για το άθλημα μας. Πήγαμε πολύ καλά σε κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετείχαμε, ξεκινώντας από τα πανελλήνια πρωταθλήματα με την τεράστια συμμετοχή και συνεχίζοντας στις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις, όπου δείξαμε δυναμική και χαρακτήρα, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Επιπλέον, στην αρχή της νέας σεζόν είδαμε ότι οι πρώτες ημερίδες που διοργανώθηκαν, τόσο στη Λάρισα, όσο και σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επίσημα ή ανεπίσημα αγκαλιάστηκαν τόσο από τα παιδιά, όσο και από τους ανθρώπους που μας τίμησαν με την παρουσίας τους. Κρίνω ότι η χρονιά αυτή μας ανεβάζει, τόσο αγωνιστικά, όσο και σε επίπεδο ανάπτυξης του αθλήματος».

Ευχή για το 2015, δεν είναι παρά μία για τους ανθρώπους του Υγρού στίβου, επομένως και για τον κ. Σαλταμανίκα: «Ανοιχτές πισίνες, αυτό θέλουμε όλοι. Ξέρουμε ότι τα αθλήματα μας δε μπορούν να υφίστανται καν χωρίς αυτή την προϋπόθεση. Ευχή όλων μας είναι να έχουμε τα βασικά τουλάχιστον , ώστε να μπορούμε να κάνουμε τις προετοιμασίες μας. Η ΚΟΕ πάντα προσπαθεί να βοηθήσει και την ευχαριστούμε γ' αυτό . Για την τεχνική κολύμβηση, είναι η χρονιά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων στη Σερβία και Παγκοσμίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών στην Κίνα. Ευχόμαστε, ως ομοσπονδιακοί προπονητές να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

 

Τελευταία Νέα